Е39 Еинджъл Аис и ксенон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Е39 Еинджъл Аис и ксенон
Здравеите,
искам да си сложа еинджъл аис и си купих ринговете където се отваря фара и се слагат. Имам един въпрос, в инструкциите пише фара преди да се отвори да се нагрее с сешоар да се размекне уплътнението. Добре ако го отворя този фар нали ще се разхерметизира и след това дали ще почне да се поти отвътре както съм видал на други коли? това ми е първият въпрос имам още едно питане. От ебаи гледам продават Ксенонови крушки Н7 , добре само като ги сменя с моите ще имам ксенон така ли? Казва ли са ми ще цяла ксенонова "система" трябва да си купя а къ 400лв за да имам ксенони? Питах продавача и ми каза че с тея крушки не ми трябва така "система" хмм какво мислите и някои слагал ли си е такива рингове да сподели.
искам да си сложа еинджъл аис и си купих ринговете където се отваря фара и се слагат. Имам един въпрос, в инструкциите пише фара преди да се отвори да се нагрее с сешоар да се размекне уплътнението. Добре ако го отворя този фар нали ще се разхерметизира и след това дали ще почне да се поти отвътре както съм видал на други коли? това ми е първият въпрос имам още едно питане. От ебаи гледам продават Ксенонови крушки Н7 , добре само като ги сменя с моите ще имам ксенон така ли? Казва ли са ми ще цяла ксенонова "система" трябва да си купя а къ 400лв за да имам ксенони? Питах продавача и ми каза че с тея крушки не ми трябва така "система" хмм какво мислите и някои слагал ли си е такива рингове да сподели.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
За ейнджъл айс не е нужно да разлепяш стъклото, а само да разглобиш фара. За да имаш ксенон, е нужно да имаш ксенонова система сътояща се от баласт и крушка с газ/ксенон/. Всичко друго е измислици премислици на смешни търгашчета.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Ксенон е цяла система!!
Тези angel eyes имат ефект само през нощта, според мен!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
За ейнджъл айс се разглобяват фаровете много лесно - на 8 пластмасови щипки са. Може да се свалят и вътрешните кръгли стъкла в зависимост от това къде ще ги слагаш ринговете. Един важен съвет - ако ринговете са направени диодни като ги светнеш само тях без крушката на габаритите, ще трептят (отвратително е - личен опит) защото нямат достатъчно товар. Затова трябва да намериш начин да сложиш външно някаква друга крушка със същите ватове на кабела на габарита и трептенето изчезва.
За ксенона ти трябват крушки и дросели . Целия кит за два фара струва в зависимост как го намериш - от 220-320 лв(китайски). Лошото е че като сложиш ксенон само на късите като светнеш дългите и става циганийка и се навиваш на още един комплект ксенони. И най накрая остава да те дразнят халогените дето си светят пак обикновено , но за тях вече сини крушки щото мнооого кинти се пръскат.
За ксенона ти трябват крушки и дросели . Целия кит за два фара струва в зависимост как го намериш - от 220-320 лв(китайски). Лошото е че като сложиш ксенон само на късите като светнеш дългите и става циганийка и се навиваш на още един комплект ксенони. И най накрая остава да те дразнят халогените дето си светят пак обикновено , но за тях вече сини крушки щото мнооого кинти се пръскат.
Доста кончета в един обор.

emok написа:За ейнджъл айс се разглобяват фаровете много лесно - на 8 пластмасови щипки са. Може да се свалят и вътрешните кръгли стъкла в зависимост от това къде ще ги слагаш ринговете. Един важен съвет - ако ринговете са направени диодни като ги светнеш само тях без крушката на габаритите, ще трептят (отвратително е - личен опит) защото нямат достатъчно товар. Затова трябва да намериш начин да сложиш външно някаква друга крушка със същите ватове на кабела на габарита и трептенето изчезва.
мерси за отговорите, тия дни като намеря време ще пробвам, разбрах за ксенона не са само едни крушки и въобще няма да се занимавам. Добре а за проблема за изпотяването нищо не казахте мислите ли че вътре във фара ще кондензира и ще се изпоти ?
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Колега слагаи Еинджъл Аис + ксенон лично колата ми беше с Еинджъл Аис но без ксенон (фаровете са ми некви ментета ама пак вършат работа
)
ксенон за 350лв слагаш в които ти влиза всичко + гранция
доста повече кабеляци са от едни крушки само
прикачам 1-2 сникми да видиш и кажи харесва ли ти
(6000 келвина) некъв китаиски ли е японски ли е ба ли го
НЕ правим реклама на тия шушляци, ама на хубавото нема как да кажеш лошо ..
отиде астрата

доста повече кабеляци са от едни крушки само

прикачам 1-2 сникми да видиш и кажи харесва ли ти

(6000 келвина) некъв китаиски ли е японски ли е ба ли го

НЕ правим реклама на тия шушляци, ама на хубавото нема как да кажеш лошо ..

отиде астрата

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
cable написа:Ксенон е цяла система!!
Дори и само за през нощта да е, пак има смисъл. Справка аватара.

Но всъщност са си доста ефектни и през деня. БМВ избиха рибата с тоя дизайн на габаритите.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
BMW-E39 написа:Колега слагаи Еинджъл Аис + ксенон лично колата ми беше с Еинджъл Аис но без ксенон (фаровете са ми некви ментета ама пак вършат работа)
доста повече кабеляци са от едни крушки само![]()
прикачам 1-2 сникми да видиш и кажи харесва ли ти![]()
(6000 келвина) некъв китаиски ли е японски ли е*а ли го.
НЕ правим реклама на тия шушляци, ама на хубавото нема как да кажеш лошо ....
мерси колега, то хубаво ще го купя тая система за ксенон ама тука нема кои да ми я сложи (в едно градче в англия) и ако има ще е колкото ксенона ако не е и повече, ще я докарвам в бг и тогава ще си го направя засега само ринговете да си ги сложа сам искам. Иначе ги знам твоите фарове тука ги продават по 130 паунда двата ама ще са с кръглите мигачи а като халогените са квадратни не се връзва.
Re: Е39 Еинджъл Аис и ксенон
Току що ги сложих но както някои каза трепти и сега ще ги връщам. Иначе да се спре трептенето какво трябва да се направи?(Сега видях емок мерси за отговора ако имам още нерви да се занимавам ще му сложа допълнителни крушки) Че е и грозно грозно е защото светлината е синя но като се сложи и ксенон няма да е проблем. И да ви попитам някои друг правил ли е тази операция? Защото накраиника на ринговете са само две жички, извадих цялата фасунка на габарита и ги набодох в куплунга за габарита и го увих с изолирбан по наи-селския начин но друго не се сетих да направя. маи по добре направо фарове ментета за 400тина лв тъкмо и ще са с кръглите и прозрачни мигачи...
Re: Е39 Еинджъл Аис и ксенон
slav4o1 написа: Защото накраиника на ринговете са само две жички, извадих цялата фасунка на габарита и ги набодох в куплунга за габарита и го увих с изолирбан по наи-селския начин но друго не се сетих да направя. маи по добре направо фарове ментета за 400тина лв тъкмо и ще са с кръглите и прозрачни мигачи...
Е наистина сеската си го направил

Доста кончета в един обор.

Бацата написа:слагал ли е някой фарове фейслифт не на HELLA,а куча марка?в ebay са около 200 евро?Струва ли си?
и аз затова се замислям да направя, виж на колегата "БМВ-Е39" има голяма снимка като подпис на баварката еи това са ментета и се замислям че иначе оригинални на хелла единия е 400лв нещо такова
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Пичове, аз си взех от тези фарове:
http://www.umnitza.com/product_info.php ... cts_id=227
Още не съм ги инсталирал, но изглеждат доста прилични, а не евтини ментета (пройзведени са от DEPO)
Човекът от Umnitza ми направи разни отстъпки и комплект с 55W ксенони (баласти и крушки), крушки Xenix за дългите и транспорт до вкъщи всичко ми костваше 900 лв. На кутията беше написал, че стоката е подарък със стойност $10 и не съм плащал нито мито, нито ДДС.
Трябва ви само валидна кредитна карта с минимум 900 лв. лимит
Сега чакам жълти LED крушки за белите ми мигачи и ще ходя накъде да инсталирам новите фарчета.
BTW, на тези фарове angle eyes ринговете не светят жълто като оригиналните, а в бяло и по-се връзват с ксенона (подробности има на сайта)
Успех!
http://www.umnitza.com/product_info.php ... cts_id=227
Още не съм ги инсталирал, но изглеждат доста прилични, а не евтини ментета (пройзведени са от DEPO)
Човекът от Umnitza ми направи разни отстъпки и комплект с 55W ксенони (баласти и крушки), крушки Xenix за дългите и транспорт до вкъщи всичко ми костваше 900 лв. На кутията беше написал, че стоката е подарък със стойност $10 и не съм плащал нито мито, нито ДДС.
Трябва ви само валидна кредитна карта с минимум 900 лв. лимит

Сега чакам жълти LED крушки за белите ми мигачи и ще ходя накъде да инсталирам новите фарчета.
BTW, на тези фарове angle eyes ринговете не светят жълто като оригиналните, а в бяло и по-се връзват с ксенона (подробности има на сайта)
Успех!
момчета помогнете ми.
смених си фаровете на 525-та (за е39 става дума
) на късите светлини има лупи а дългите са си обикновенни. днеска си сложих ксенон и късите добре но дългите ми светят много нагоре. може ли това да се оправи (в смисал да се наведат само дългите) или това се получава защото ксеноновата крушка е по-дълга и се измества фокуса.
моля даите някакви идеи
смених си фаровете на 525-та (за е39 става дума

моля даите някакви идеи
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3