е34-е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
е34-е39
За някой сигурно ще е светотатство, но какви са плюсовете и минусите м/у двата модела на БМВ?
Нещо ми се върти из главата за смяна( от е34 на е 39), ама нещо не мога да се реша!
Тамън моята съм си я нагласил да си ми е арна(само едни седалчици ми трябват), но много ме кефи от всякъде това е 39!
Нещо ми се върти из главата за смяна( от е34 на е 39), ама нещо не мога да се реша!
Тамън моята съм си я нагласил да си ми е арна(само едни седалчици ми трябват), но много ме кефи от всякъде това е 39!
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Я пак да изредите защо Е39>Е34 че аз все още не смятам за оферта Е39. Какво повече ще ми даде освен доста по-солена цена,застраховка и поддръжка? Имам предвид реално,като удоволствие от шофирането,динамика и безопастност. Не е без значение и фактора здравина и дуракоустойчивост, разбирайте не искам да помирисвам кисели сервизи като Блейз например или да се случва не по-често от нормалното за Е34. 

- Гост
-
Не знам колко е нормално за Е34 да влиза в сервиз, но Е39-ката я карах 5г и 2мес. и непланувано не съм влизал, освен преди 2 мес. като ми се пукна един щуцер в жегите - 47лв! Никакви проблеми не съм имал! Като безопасност мисля, че няма сравнение- АСЦ-то и тракшъна вършат работа, а и еърбеците са повечко. Отделно ABS-а е, според мен, страхотно настроен - имах случка с около 100 km/h и ми излезе жигулка без предимство на никакво разстояние и успях освен да намаля и да завия, за да я избегна с натиснат докрай педал на спирачката, което според мен говори за колата...!
Kато возия е доста добра - мойта е комби не знам как са лимузините. Набира достатъчно, а като залепи на висока скорост просто не се усеща и разхода е малък за такъв кораб и такова вървене-почти не съм го качвал над 10 нито в град ,нито навън. падал съм и до 7 и нещо....
Някой,който кара Е34 да сподели...
Kато возия е доста добра - мойта е комби не знам как са лимузините. Набира достатъчно, а като залепи на висока скорост просто не се усеща и разхода е малък за такъв кораб и такова вървене-почти не съм го качвал над 10 нито в град ,нито навън. падал съм и до 7 и нещо....
Някой,който кара Е34 да сподели...
- NeoPrint
- бай печатар
-
За безопасността съм съгласен,другото все едно си го писал за Е34. Въпроса ми е какво оправдава да платя за толкова близки като възможности автомобили,вместо 5к за Е34,12к за Е39 и после така и с каското,частите,сервизите,всичко. Гъзарията не я броя за фактор,а комфорта на Е34 напълно покрива дори и по-взискателни изисквания.Дори смятам,че е леко "мерцедесова" за моя вкус
Къде е резкостта и удоволствието?
Не ми се връзва разликата в парите със съответна разлика в колите
Пиша тук защото има и други неща дето не ми харесват в Е39 /колонката на предното стъкло пречи на видимостта на шофьора,например/,а пределно ми е ясно,че времето тече и ще ми се наложи да мисля сериозно след време и аз за Е39

Къде е резкостта и удоволствието?
Не ми се връзва разликата в парите със съответна разлика в колите

Пиша тук защото има и други неща дето не ми харесват в Е39 /колонката на предното стъкло пречи на видимостта на шофьора,например/,а пределно ми е ясно,че времето тече и ще ми се наложи да мисля сериозно след време и аз за Е39

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Re: е34-е39
bobi_maxo написа:За някой сигурно ще е светотатство, но какви са плюсовете и минусите м/у двата модела на БМВ?
Колега,аз направих точно този преход и съм доволен,Е34 е много готин автомобил,но и Е 39та е много добра...сега мечтата е преход към Е 60ка,както колегата SKISA(да му е честита)Важното е да не предаваш 5 серия...

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- NeoPrint
- бай печатар
-
burkov написа:Колвга мисля че времето е един добър довод за минаване на по новия модел. Просто колата е посъвременна, но и по нова като производство, което говори че поне умората на металите не е в такава степен като е34 - кола по стара примерно с 5-6 години.
Да но и по-пластмасова,усложнена,тежка/не съм сигурен/ и наблъскана с електроника.Все неща дето вървят с новите кошници. Времето май е единствения довод

И пак го казвам,колкото и да е по-добра Е39 разликата в парите е огромна и за мен на този етап това обезсмисля прехода. Става дума за ДВЕ е34 на цената на ЕДНА е39

Има и друго,предпочитам от последните представители на даден модел с всички екстри и без "детски" болести вместо от първите представители на следващото поколение.
Вие сте на ход.
Re: е34-е39
Да ти кажа много ми хареса тая на SKISA(и твоята в галерията същоThe 5th element написа:bobi_maxo написа:За някой сигурно ще е светотатство, но какви са плюсовете и минусите м/у двата модела на БМВ?
Колега,аз направих точно този преход и съм доволен,Е34 е много готин автомобил,но и Е 39та е много добра...сега мечтата е преход към Е 60ка,както колегата SKISA(да му е честита)Важното е да не предаваш 5 серия...

Само сега се чудя как да завъртя моята и да си добавя некой лев, че не съм ги 'збрал.

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2