Кражбата на стопове...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Кражбата на стопове...
Абе зачестявтат темите с крадени стопове на Е39 и по лошото е че ги отварят като консвери? Някой с идея как да се предпазиме от тая работа.. или да ходя до стугар да ми направи гайки с ненормален размер и да ... 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Колега ,те като те порнат по калника пьк е........ти стоповете
Колега ,те като те порнат по калника пьк е........ти стоповете

Re: Кражбата на стопове...
Остави я на паркингGiorceto написа:...

Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
spacepl написа:пълно каско![]()
(в армеец) тва е важно - поне в провинцията
А бе май по-добре да не е в Армеец. От опит го казвам. Апък верният отговор е - там, където имаш свой човек-агент.
- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
Аз пък днес осъмнах без огледала. Да им изсъхнат ръчичките на това долно крадливо племе. И на този който е направил поръчката !
- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D
- Мечтае да кара: E36 M3
:(
мале мале то верно за "твоя човек" за каското но само да нее като моя мои човек че ужас.
ще ви разкажа само на кратко да се посмеете малко
.
значи вкарвам си аз колата от австрия и и правя веднага каско да не стане нещо...саответно каското го правя в един по малак грат до стара загора защото съм от там.там има клон на общинска застрахователна компания. и ката..след месец някаде ми заливат калника с киселина-агента снима праи вика пращам снимките с обеснението и те тряя пратят пари.да ама все немога да го намеря педала покрива се...а пари все неса привели!!!така после град ми я одари същата работа снимки обяснения вика пращам ги и до някаде месец всичко ще е ок.да но до миналата седмица немога да го намеря пари няма и аз все работа и нямам време да се разправям до оня ден...ядосах се и направо в тях отивам
викам ко стаа тои вика няма проблем парите са в стара загора само тряя да отида да ги взема всичко е 6+ викам супер а тои вика да ама ти е минал срока в които тряя да внесеш поредната вноска и са ти анолирали каското-хах викам що несе обади тои ми нямах ти номера....
взе да овърта викам да бе да.както и да е
пак се покри пендела и аз вече изнервен званя направо в стара загора...питам аз по моята полица дали са ми привели пари за да ходя аз да ги вземам че агента все немога да го намеря неми дига и така...а човека по телефона ми вика какви пари???вика братле по това БМВ не е заведена нито една щета...??
викам как така бе
тои да така е колата е без щети шри мен а и вика в момента каско нямаш...хах и викам ся кво прая....дълга и широка нататък-да еба педерасите мръсни а агента ми скрит леле само да го намеря ще му покажа удобството на баварския багажник
ще ви разкажа само на кратко да се посмеете малко

значи вкарвам си аз колата от австрия и и правя веднага каско да не стане нещо...саответно каското го правя в един по малак грат до стара загора защото съм от там.там има клон на общинска застрахователна компания. и ката..след месец някаде ми заливат калника с киселина-агента снима праи вика пращам снимките с обеснението и те тряя пратят пари.да ама все немога да го намеря педала покрива се...а пари все неса привели!!!така после град ми я одари същата работа снимки обяснения вика пращам ги и до някаде месец всичко ще е ок.да но до миналата седмица немога да го намеря пари няма и аз все работа и нямам време да се разправям до оня ден...ядосах се и направо в тях отивам

пак се покри пендела и аз вече изнервен званя направо в стара загора...питам аз по моята полица дали са ми привели пари за да ходя аз да ги вземам че агента все немога да го намеря неми дига и така...а човека по телефона ми вика какви пари???вика братле по това БМВ не е заведена нито една щета...??

тои да така е колата е без щети шри мен а и вика в момента каско нямаш...хах и викам ся кво прая....дълга и широка нататък-да еба педерасите мръсни а агента ми скрит леле само да го намеря ще му покажа удобството на баварския багажник

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
В Бул Инс е .. с паркинга в Дружба дали е на паркинг или на улицата ефекта е един и същ....
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Re: Кражбата на стопове...
Giorceto написа:Абе зачестявтат темите с крадени стопове на Е39 и по лошото е че ги отварят като консвери? Някой с идея как да се предпазиме от тая работа..
купуваш едни стопове с оранжеви мигачи

Сега сериозно, не знам в София колко вървят гаражите под наем, но тук за 30лв спокойно може да се намери.

Според мен гараж е най-сигурно.

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
9 мнения
• Страница 1 от 1