Моля за помощ 525тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bailube
- Потребител
-
- Кара: E-39tds.E-38 730d
Моля за помощ 525тдс
Става въпрос за Е39 525 тдс 98год.
Не пали когато седи повече от два дни, за това проферих помпите, но не мога да затвория дясния капак този с сондата има ли някакъв чалам и за паленето след много вартене пали като се едно има въздух в системата.
Не пали когато седи повече от два дни, за това проферих помпите, но не мога да затвория дясния капак този с сондата има ли някакъв чалам и за паленето след много вартене пали като се едно има въздух в системата.
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
- bailube
- Потребител
-
да имам но прегледах цялата система мисля че няма от каде да смуче не энам за четвартата дюэа да не е от там а имаш ли ниякакво понятие эа капака със сондата на реэорвара че го отворих и сега ми опира някаде савъем малко но немога да го эатворя
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Гумата (оплътнението) мисля се слага на резервоара, не на сондата, че и аз бая зор видях.bailube написа:да имам но прегледах цялата система мисля че няма от каде да смуче не энам за четвартата дюэа да не е от там а имаш ли ниякакво понятие эа капака със сондата на реэорвара че го отворих и сега ми опира някаде савъем малко но немога да го эатворя
- bailube
- Потребител
-
благодаря за помоща за оплатнението а някави предположения за паленето мислия да сложа еднопьтен клапан но ще видия дали ще помогне
7 мнения
• Страница 1 от 1