Модул GPS ???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Модул GPS ???
Днес като свалих тапицерията на тавана , видях монтиран един модул на шибидаха на който пише GPS . Чудя се на всички Е39-ки ли го има или моята е имала навигация и са я осакатили като е станала за продан. При положение че нямам навигация може ли по някакъв начин например с някой PALM със заредени карти да се "вържа" към този модул и да имам вече навигация ???
Доста кончета в един обор.

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Kartoff написа:Тоя модул може да е бил за следене на колата, а не за навигацията и за това да са го скрили там...
Не са го крили защото точно под модулчето ,което е една пластмасова кутийка около 10х10 см ,по средата на тавана има капаче към него - не е слагано отделно а си е оригинално.
Доста кончета в един обор.

- DrMasster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 tds
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
при лимузината приемането на GPS се прави чрез антена в багажника. При туринг антената е отпред в таблото под прозореца.
това отгоре е или утрашал модул на алармата или някакво друго интересно устройство.
това отгоре е или утрашал модул на алармата или някакво друго интересно устройство.
- V_Kanchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
И аз го имам това, но ми е изключено - извадена му е буксата. Предполагам, че е за следене на колата ако се открадне.
7 мнения
• Страница 1 от 1