Как се сваля оригиналния касетофон на 525 99год
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Как се сваля оригиналния касетофон на 525 99год
Здравейте на всички пускам нова тема защото страта никои не и обраъща внимание моляви помогнете и ми кагете как да сваля плеъра защото ще го нося на ремонт.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
издърпваш копчето за увеличаване и намаляне на звука, ще видиш малко болтче с торкс глава, завърташ го да освободи зъба отстрани вадиш панела. ако искаш да извадиш и самия касетофон, под гнездото за касетка ще видиш две болтчета които ще трябва да развиеш за да освободиш зъбите които го държат.падат се зад панела който се сваля първо. дано си ме разбрал.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Бях писал една тема за поправка на панела на касетофона, ако "хлопа".
Там имаше и снимки на това за което питаш.
Успех!
Принципно, махаш лявото копче (за звука), после пъхаш една права (плоска) отвертка успоредно
на потанциометъра за звука, в отвора му (той е кръгъл, но от едната му страна е плосък, така както
е и копчето). Завърташ вече напъханата птвертка на 90' и държейки така издърпваш касетофона.
Нищо повече!
Там имаше и снимки на това за което питаш.
Успех!

на потанциометъра за звука, в отвора му (той е кръгъл, но от едната му страна е плосък, така както
е и копчето). Завърташ вече напъханата птвертка на 90' и държейки така издърпваш касетофона.
Нищо повече!

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Кой от тези модели ти е касетофона?
За всички (с навигацията не съм сигурен) свалянето е еднакво - както описаха колегите по-горе.
За всички (с навигацията не съм сигурен) свалянето е еднакво - както описаха колегите по-горе.
Колеги свалих го. Не стана така като бяхте обяснили вие защото от едната страна ламаринката беше клеясала и не се движеше.
Свалих го по следният начин, свалих управлението на климатроника, поставката за чаши и това ламариненото дето ги държи бръкнах отдолу и с ръка подместих плачиците които освобождават касетофона.
Свалих го по следният начин, свалих управлението на климатроника, поставката за чаши и това ламариненото дето ги държи бръкнах отдолу и с ръка подместих плачиците които освобождават касетофона.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
8 мнения
• Страница 1 от 1