Изгорели пиксели
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Изгорели пиксели
Здравейте,
дали някой се е сблъсквал с подобен проблем? Борд компютъра ми показва изписаното с половин букви, абе нищо не му се разбира (пък и на немски). Аз мисля че има изгорели пиксели. Ако някой е имал същият проблем моля да сподели за него и евентуалното му разрешаване. Благодаря предварително.
дали някой се е сблъсквал с подобен проблем? Борд компютъра ми показва изписаното с половин букви, абе нищо не му се разбира (пък и на немски). Аз мисля че има изгорели пиксели. Ако някой е имал същият проблем моля да сподели за него и евентуалното му разрешаване. Благодаря предварително.

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Много слабо вероятно е да са изгорели. Не правят добър контакт. Има сециална тема ( и доста подобни теми) как се решава проблема - пусни търсачката.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Чети, търси и чак тогава пускай нова тема!
Тази даже е важна тема....
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25434
Тази даже е важна тема....
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25434
- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
Доста хора има с този проблем- с пикселите, но това ли е начина, сами да си ги оправяме?! Няма ли някои компетентен жичкаджия да кажем, който да го оправи, все пак лично аз никога не съм си свалял таблото и не ми се рискува...
Ако някой знае човек, който ги оправя тези работи моля да пише!!
Ако някой знае човек, който ги оправя тези работи моля да пише!!

- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
При мен ту са ок, ту ги няма (пикселите). Ето защо си мисля, че контактът не е добре. Ако се напръскат окончанията на лентовия кабел с контактен спрей дали ще се реши проблемът!?
- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
при мен като вали и като е влага всичко е ок,но като не вали нищо не се вижда,затова наи-добре е да се види от някои ,които го е правил това ,иначе втора употреба е около 400 лв ,целия километраж
10 мнения
• Страница 1 от 1