Момчета кажете си мнението
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Момчета кажете си мнението
Та значи - един близък семеен приятел работи в Италия.Сега си дойде в БГ и е купил БМВто на шефа си за да го продаде тука. Колата е 1997 година 520и ( вси4ки екстри без кожа). Тя е на реални 181 000 км. Дава ми я за 5000 евра. Заслужава ли си щото не съм в 4ас с цените в момента.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Ми като цена е доста добре според мене,все пак са си около 9700 лева,само да не е да и има нещо,че ще ти я даде за тия пари
Ако човека ти е сигурен,мисля че офертата е доста добра!

Ако човека ти е сигурен,мисля че офертата е доста добра!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
Абе утре ще я зема да я карам. Ще я закарам тук там да вида кво ще кажат "майсторите". Човека е много сигурен. Просто исках да се консултирам за цената, защото не вервам на МОБИЛЕ БГ. Там има нереално ефтини и скъпи коли.
За 5000 евро доста трудно да е всички ексти без кожа. Не се заяждам или нещо просто това е точно продажба стил горубляне - всички екстри а те вътре коли голи нямат 1 екстра. Та дори да ти харесва задължително Дару кар да я огледат, да я пуснат на компютъра и разбира се след това при твой майстор. Успех иначе 

There is no replacement for displacement
- kriso85
- старши ентусиаст
-
Ще я провера задължително. Абе баща ми днеска я е гледал и са се возили. Той ми каза за нея. Дано тоя дето ще зима мойта 3ка излезе сериозен , щото ина4е нама да има камъчета за 5тара 

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
е това със всичките екстри без кожа е изтъркано
климатроника и ел-пакета не са всичките екстри на тая кола
цената...май е нисичка, но може просто човека да иска да я продаде по-бързо отколкото да я гледа 4-5 месеца. все пак поогледай я добре.
и на края, но не на последно място, недей бързай да я взимаш само защото ти я дават евтино и ти е мерак...вземи защото си заслужава(ако си заслужава).
'щото мерака малко затъмнява преценката и после да не с еокаже така, че да не може да и насмогнеш на ремонти или да намериш някоя с 2-3000 отгоре, но с повече екстри и добро състояние!
Успех!

климатроника и ел-пакета не са всичките екстри на тая кола

цената...май е нисичка, но може просто човека да иска да я продаде по-бързо отколкото да я гледа 4-5 месеца. все пак поогледай я добре.
и на края, но не на последно място, недей бързай да я взимаш само защото ти я дават евтино и ти е мерак...вземи защото си заслужава(ако си заслужава).
'щото мерака малко затъмнява преценката и после да не с еокаже така, че да не може да и насмогнеш на ремонти или да намериш някоя с 2-3000 отгоре, но с повече екстри и добро състояние!
Успех!
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Ако наистина е в добро състояние,си мисля,че за 10 000 си е екстра
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Branko написа:Петицата си е разкошен автомобил.
Потвърждавам! Аз още не мога да се нарадвам на моята.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
мойта, която беше пълна с екстри и също 97 год. никой в БГ не я искаше за 5000 EUR. За мене цената не е висока.
.... добре че са естонците

.... добре че са естонците

- kriso85
- старши ентусиаст
-
Колата е перфектна.Сега я карах. Лилава, много изпъната. Само се чуда как ще ми се отрази на джоба разхода, щото съм свикнал на 8 дизел градско
А петарата май дава 8 обаче извънградско 

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
kriso85 написа:Колата е перфектна.Сега я карах. Лилава, много изпъната. Само се чуда как ще ми се отрази на джоба разхода, щото съм свикнал на 8 дизел градскоА петарата май дава 8 обаче извънградско
Ако караш с 120
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
цената е много относителна, зависи кой продава, може да е прекрасна за тия пари, всеки си има негова цена, и моята кола беше с много ниска цена за пазара, но се оказа перфектна кола за мен, нямам никакви оплаквания, фурия е
преценка
За мене ако наистина е читава е с нереално ниска цена..... да не се окаже че иска 3-4 хиляди за ремонт. А относно разхода този който казваш е нормален но до 120 км. после става ламя. Но кеф цена няма приятел......Дано да ти хареса звяра......разкошна кола е петичката.....
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2