Колегите с Е39-заслужава ли си бартер е36 за е39?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Колегите с Е39-заслужава ли си бартер е36 за е39?

Мнение от irkum » 18 Мар 2007, 10:04

Преди да почнете да отговаряте само да уточня въпроса:
Имам Е36 touring и искам да го бартеросам + пари за е39 пак комби., притеснява ме, обаче поддръжката на Е39-ката.
И дали се развалят повече, че приятелите ме съветват Е39 да не взимам. :-)
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 18 Мар 2007, 16:50

Според мен няма никаква логика по-висок клас от по-ново поколение да се разваля повече.
Май проблема идва от това, че доста се купуват Е39-ки за по 11-13 бона, които имат доста неща за оправяне, а в същото време повечето ремонти са скъпи и ... карат си ги хората с проблемите и се оплакват, че са некачествени.
Ако и ти смяташ да бартеросаш Е36 за някоя спукана от каране tds-ка без екстри от '96 лето моя съвет е да не го правиш.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525 ТДС

Мнение от Tipche » 18 Мар 2007, 21:25

Забравил си да споменеш коя година е е-39 и дали е бензин или дизел.

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 19 Мар 2007, 1:20

Според мен си заслужава, но всичко зависи от това, какво ти искаш и как ти се чувстваш в двете коли. Е39ката е по-скъпа за поддържане отвсякъде, ама е и много по-удобна... абе, друг клас кола :)

но всъщност е адски относително, като се има предвид състояние,година, мотор и т.н...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

кандидат ентусиаст
Аватар

h

Мнение от irkum » 19 Мар 2007, 8:22

Ами по мойта съм хвърлил не малко труд и пари за да я направя така, че да ми е кеф да се возя, иначе е 96г-бензин, а е39 ката е дизел и е 97 г.
п.п. Е39 е един гаден зелен цвят:-)
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ssdd » 19 Мар 2007, 13:59

Колега, ти видя моята кола на ОМВ в Дружба, даже седна в нея, идеята е, че още там ти казах за цените и поддържането на един такъв автомобил. По-скъпи части, по-голям разход, дори и с еднакъв мотор (325тдс-525тдс), но ти търсиш големина и простор заради жената и детето, значи си обмислил разхода.
На твое място бих търсил да продам старата, след това да се свържеш с Madpetio и да му обясниш какво търсиш. Идеята е да вземеш кола от вън, ако ли не, да отидеш в Камор или Дару за преглед, като ми каза как си купил предишната, лошо ми стана. Явно си с късмет! :roll: Каквото и да правиш, рано или късно ще се убедиш, че има части по е39, които и да искаш да смениш някъде по-евтино, няма да стане. Само Камор или Дару.
Късмет колега.
The name BULGARIA spreads far and wide in the civilized world. Once more it establishes its authority and shows to the world that there exists in Eastern Europe a power, which everybody must treat with Respect!!!

airsoft-bg.com
airsoftbulgaria.com

Назад към E39