TV + NAVI проблем
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- elivassileva
- Потребител
-
TV + NAVI проблем
Здравейте.
Един приятел си взе бмв 525 с ТВ и Нави, ама има проблеми с екрана нещо. Значи като запали колата- не се включва навигацията, въобще екрана остава черен...и някаде след около час, като загрее колата, се появява картина...Много странно. Та той ме помоли да ви пиша, и ако някой е имал подобен проблем или е запознат, да пише. Съветите са добре дошли също.
10Х
Ели
Един приятел си взе бмв 525 с ТВ и Нави, ама има проблеми с екрана нещо. Значи като запали колата- не се включва навигацията, въобще екрана остава черен...и някаде след около час, като загрее колата, се появява картина...Много странно. Та той ме помоли да ви пиша, и ако някой е имал подобен проблем или е запознат, да пише. Съветите са добре дошли също.
10Х
Ели

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
подобен проблем не съм имал, но най-добре е първо да си сложи новата версия на Нави софтуера. Тя е от 09.2006 год. Може да е пипано по него (връщане на километри примерно) и да се е прецакал ... или просто да има бъг ! 

- elivassileva
- Потребител
-
Мерси за отговора.
Значи проблема е май чисто технически. Защото то навигация си има (дори и старата версия), обаче не се включва екрана. И не може да се гледа нито ТВ , нито да се видят радио станциите..нищо с една дума. Може би в Дару трябва пак да се отиде..
Значи проблема е май чисто технически. Защото то навигация си има (дори и старата версия), обаче не се включва екрана. И не може да се гледа нито ТВ , нито да се видят радио станциите..нищо с една дума. Може би в Дару трябва пак да се отиде..
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Навремето моята красива Е39 имаше подобен проблем ,както си работи и изчезваше звука на всичко ( ТВ-то,радиото, ЦД-то ) оставаше само картината. В Дару само се пулеха и неможаха да намерът къв е проблема.
Е аз реших проблема като я продадох
Е аз реших проблема като я продадох

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
5 мнения
• Страница 1 от 1