Въпрос за покупка на Е39 525d :)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Въпрос за покупка на Е39 525d :)
Само искам да попитам как ви се струва тая колица 525d за цена от порядъка на 18 000 лева ?
Колата е с много екстри : Кожен салон, мулти волан, пълен ел. пакет включително и седалките с памет, ръчни скорости, темпомат, парктроник, датчик за чистачките и други...
Колата е комби, което мене лично ми харесва защото ще ми върши работа...
Та идеята е да питам и тук за да не сбъркам нещо понеже шефа ще ми купува колата ама още се опъва и се чудя как да го навия
Скоро имам и рожден ден така че
Просто искам да знам според вас дали си заслужава наистина да взема точно тази кола и какви са плюсовете и минусите...
Забравих да кажа, че е от средата на 2000 година...
Благодаря предварително
Поздрави 
Колата е с много екстри : Кожен салон, мулти волан, пълен ел. пакет включително и седалките с памет, ръчни скорости, темпомат, парктроник, датчик за чистачките и други...
Колата е комби, което мене лично ми харесва защото ще ми върши работа...
Та идеята е да питам и тук за да не сбъркам нещо понеже шефа ще ми купува колата ама още се опъва и се чудя как да го навия

Скоро имам и рожден ден така че

Просто искам да знам според вас дали си заслужава наистина да взема точно тази кола и какви са плюсовете и минусите...
Забравих да кажа, че е от средата на 2000 година...
Благодаря предварително

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
като кола на мен много ми харесва.
обаче тия 18К ми се струват малко и ме притеснява да няма някакви проблеми, а отстраняването на повечето проблеми по тая машинка обикновено струва скъпо.
може да съм поизостанал с това как им вървят цените, но щом си има екстрите маи наистина са малко 18К
обаче тия 18К ми се струват малко и ме притеснява да няма някакви проблеми, а отстраняването на повечето проблеми по тая машинка обикновено струва скъпо.
може да съм поизостанал с това как им вървят цените, но щом си има екстрите маи наистина са малко 18К
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
Хммм и аз имам мисли от сорта на това, че може да има нещо, но все пак е божа работа... Знам, че са малко пари като за common rail, но все пак проверих и в mobile.de и там има подобни за по 7-8к евро... Все пак ако всичко е наред мисля, че ще си е добра покупка. Колата все пак до колкото разбрах е внос от Германия, което е един плюс според мен... Е, ще отида да я видя на живо и тогава ще споделя повече впечатления...
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Kartoff написа:Хммм и аз имам мисли от сорта на това, че може да има нещо, но все пак е божа работа... Знам, че са малко пари като за common rail, но все пак проверих и в mobile.de и там има подобни за по 7-8к евро... Все пак ако всичко е наред мисля, че ще си е добра покупка. Колата все пак до колкото разбрах е внос от Германия, което е един плюс според мен... Е, ще отида да я видя на живо и тогава ще споделя повече впечатления...
7-8к ЕУР от ГЕР са с по 250-300к км имай го впредвид!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
Колата днес я гледах и в никакъв случай не изглежда на повече от 150 000 км. (толкова пише) Според мен е много добра
Скоро ще се разбере за какво става дума...

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Kartoff написа:Колата днес я гледах и в никакъв случай не изглежда на повече от 150 000 км. (толкова пише) Според мен е много добраСкоро ще се разбере за какво става дума...
поредния слепец

пич слушай сега, тази кола има супер екстри, добра година и дизел. Вземи тези фактори и пусни една търсачка в мобилето и ако видиш някоя подобна на 150к км и горе-долу 7к ЕУР моля те обади се

Не си ли забелязал, че всички коли на пазара са по 150к км

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
Е ти явно не си разбрал какво искам да кажа... А то беше, че много добре знам за това, че всички коли са така, но тази да си кажа право даже на по малко мяза като я гледам... Е, все пак всичко е възможно да се направи с една кола и да прилича на нова, но тази ми харесва
А и това, че не намерих никъде друга такава да се продава още повече ме кара да искам по скоро да я взема защото ако някой друг я купи няма откаде да намеря същата на тази цена...
Уфф не знам... Пак ще я гледам тия дни и ще мисля и на преглед може да я карам, но наистина тая кола има абсолютно всичко, което искам !!!

Уфф не знам... Пак ще я гледам тия дни и ще мисля и на преглед може да я карам, но наистина тая кола има абсолютно всичко, което искам !!!
9 мнения
• Страница 1 от 1