Проблем с перката на климтика
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с перката на климтика
Здравейте,
Нов съм във форума, и искам да попитам, дали някой е имал подобен проблем. Колата е Е39 530Д комби 193 hp. Преди време се наложи смянана перката на климатика. Сложих нова, работеше известно време и после спря. От време на време се включва, когато пусна климатика, но изглежда е избирателно. При четене на грешки ми изписа "Климатик - IHKA/IHKR Климатичен контрол" а на следващия ред "0A - AUC датчик". Може ли на този датчки да се дължи това спиране и тръгване на перката?
Благодаря предварително!
Нов съм във форума, и искам да попитам, дали някой е имал подобен проблем. Колата е Е39 530Д комби 193 hp. Преди време се наложи смянана перката на климатика. Сложих нова, работеше известно време и после спря. От време на време се включва, когато пусна климатика, но изглежда е избирателно. При четене на грешки ми изписа "Климатик - IHKA/IHKR Климатичен контрол" а на следващия ред "0A - AUC датчик". Може ли на този датчки да се дължи това спиране и тръгване на перката?
Благодаря предварително!
- Mitkoreff
- Потребител
-
- Кара: E46 320d 150 03' M Sport
Re: Проблем с перката на климтика
Auc Sensor - https://www.ecstuning.com/b-genuine-bmw ... 116917001/ е за автоматично регулиране на клапата за свеж въздух в купето, перката си работи и без него.
Ако не ти излиза грешка Electric Fan и климатроника не спира да духа студено нямаш проблем с нея. При мен се беше измъкнало едно от кабелчетата на буксата от вибрациите, имаше грешка, перката не тръгваше и климатроника спираше студа като е на място колата.
Ако не ти излиза грешка Electric Fan и климатроника не спира да духа студено нямаш проблем с нея. При мен се беше измъкнало едно от кабелчетата на буксата от вибрациите, имаше грешка, перката не тръгваше и климатроника спираше студа като е на място колата.
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Re: Проблем с перката на климтика
Lucky7en написа:При четене на грешки ми изписа "Климатик - IHKA/IHKR Климатичен контрол" а на следващия ред "0A - AUC датчик". Може ли на този датчки да се дължи това спиране и тръгване на перката?
Благодаря предварително!
Не, този "датчик" следи за мръсен въздух и затваря клапата за вътрешна циркулация.

3 мнения
• Страница 1 от 1