И аз съм вече с Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
И аз съм вече с Е39
Здравейте и привет на всички в този форум!
Казвам се Самуил Симеонов на 26 години от Враца,по професия строителен инженер,приятно ми е!
Въпроса ми е следния,един познат отиде в Австрия за да ми докара BMW E39,бях му казал да е 520i,ама той ми се обади че е намерил 525TDS,и аз понеже съм много нетърпелив му казах да го капарира,та ще питам хората които са в час,да ми кажат дали си заслужава,понеже аз почти съм бос на тема автомобили.
Та става въпрос за:
BMW 525TDS,производство 1997година,тъмносиво на цвят,ръчна скоростна кутия,4 Airbags,пълен ел.пакет, двузонов климатроник,темпомат,блокаж,мулти волан,навигация,CD,ел.щори,17" джанти с нови гуми,ABS,подгряване на седалки,чупещ волан,серво....
Сигурно има и друга,ама нали бързам не запомних всичко
А,то е още с чисто нови 4 амортесъора,и е на 170 000 километра,ще се купува от фирмен сервиз или магазин(едно от двете е
) на BMW в Австрия,хората гарантирали че е перфектно
Всичко това струва 7500 евро.
Понеже бях приготвил около 6000 евро,надявам се да си струват тия 3000 лева отгоре,та ще моля за Вашето мнение!
Пак казвам,че не съм много в час с колите и тия неща които ги написах ми ги каза приятеля ми,някой екстрите даже ги незнам какво представляват
,щото в момента карам Опел Вектра 1992 година,и той май няма много от тях.
Благодаря предварително!
Казвам се Самуил Симеонов на 26 години от Враца,по професия строителен инженер,приятно ми е!

Въпроса ми е следния,един познат отиде в Австрия за да ми докара BMW E39,бях му казал да е 520i,ама той ми се обади че е намерил 525TDS,и аз понеже съм много нетърпелив му казах да го капарира,та ще питам хората които са в час,да ми кажат дали си заслужава,понеже аз почти съм бос на тема автомобили.
Та става въпрос за:
BMW 525TDS,производство 1997година,тъмносиво на цвят,ръчна скоростна кутия,4 Airbags,пълен ел.пакет, двузонов климатроник,темпомат,блокаж,мулти волан,навигация,CD,ел.щори,17" джанти с нови гуми,ABS,подгряване на седалки,чупещ волан,серво....
Сигурно има и друга,ама нали бързам не запомних всичко

А,то е още с чисто нови 4 амортесъора,и е на 170 000 километра,ще се купува от фирмен сервиз или магазин(едно от двете е

Всичко това струва 7500 евро.
Понеже бях приготвил около 6000 евро,надявам се да си струват тия 3000 лева отгоре,та ще моля за Вашето мнение!
Пак казвам,че не съм много в час с колите и тия неща които ги написах ми ги каза приятеля ми,някой екстрите даже ги незнам какво представляват

Благодаря предварително!
Последна промяна sambeto на 24 Яну 2007, 23:01, променена общо 1 път
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Според мен километрите са нереални за 10 годишна кола при това дизел
Другото цената ми се вижда висока 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
не е висока цената. Все пак се купува от БМВ автокъща - имаш автоматично 1 год. гаранция.
Има нормалните екстри, но пък ако е вярно това което е ново - гуми и амортесьори, значи не си сбъркал. За километрите не съм сигурен че са много, защото това все пак е Австрия, а не Германия. Мобилността в Австрия е по-малка и не се кара толкова. Но това може да се установи с фактури и документи от прегледите на колата на които пише км.

Има нормалните екстри, но пък ако е вярно това което е ново - гуми и амортесьори, значи не си сбъркал. За километрите не съм сигурен че са много, защото това все пак е Австрия, а не Германия. Мобилността в Австрия е по-малка и не се кара толкова. Но това може да се установи с фактури и документи от прегледите на колата на които пише км.

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Взимай колега-всичко е въпрос на късмет 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
ако е обслужена и гледана колата не си сбъркал!
предполагам и се надявам да е такава!
Не му мисли. Като дойде и я покараш ще забравиш за грижите
Успех!
предполагам и се надявам да е такава!
Не му мисли. Като дойде и я покараш ще забравиш за грижите

Успех!
- sambeto
- ентусиаст
-
Ами да,то моя познат,ми спомена за някаква една година за която тоя сервиз гарантирал,че техническото и състояние ще е както трябва.
Само едно нещо не мога да разбера,каза че имала навигация,пък аз търсих такива BMW-та от тая година,никъде не намерих 525 TDS 1997г с навигация
А и последното е.че я е спазарил за 7000 евро
Все пак е нещо,Благодаря Ви за отговорите!
Само едно нещо не мога да разбера,каза че имала навигация,пък аз търсих такива BMW-та от тая година,никъде не намерих 525 TDS 1997г с навигация

А и последното е.че я е спазарил за 7000 евро

Все пак е нещо,Благодаря Ви за отговорите!
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
- sambeto
- ентусиаст
-
Привет отново колеги,днеска взех колата и направо нямам думи
,изумен и втрещен съм от всякъде.
Колата се оказа не тая,за която писах в началото,тъй като след като моя човек е дал капарото,си дойде до България да вземе автовоза,някакъв австриец отишъл и предложил повече пари,и собственика там на автокъщата,приел
Моя човек отива да я взима,и оня му връща капарото и му обяснява,че тя вече не се продава,поради по високата цена предложена от техния човек.Така че и там стават гадни нещица както и в България
Обаче както се казва,всяко зло за добро,случайно там минава гражданин на Австрия,за да си оставя колата за продан,и моя човек я вижда,и ми се обади че чак сега ударихме къоравото.
Веднага я плаща цялата и взема,тя е същата като предната,само че е ноември 98г.,черен металик,с всички екстри без навигацията,но с ксенон,и е автоматик,с 17" лети джанти ВВS с нови летни гуми Дънлоп,и чисто нови зимни Бриджстоун с лети джанти,и резервни крушки за ксенона,двигателя изглежда като нов май....
Така че вече съм и аз като Вас баровец,приемам поздравления
За автоматика прочетох,че се кара само на D,ама не ми стана ясно това S,кога да го включа?
А и още нещо,не мога да се оправя с тая щора на задното стъкло,копче ли има да се сваля,или някак ръчно?
За сега е това,ЖИВИ И ЗДРАВИ БЪДЕТЕ!
Тия дни ще сложа и снимки!

Колата се оказа не тая,за която писах в началото,тъй като след като моя човек е дал капарото,си дойде до България да вземе автовоза,някакъв австриец отишъл и предложил повече пари,и собственика там на автокъщата,приел

Моя човек отива да я взима,и оня му връща капарото и му обяснява,че тя вече не се продава,поради по високата цена предложена от техния човек.Така че и там стават гадни нещица както и в България

Обаче както се казва,всяко зло за добро,случайно там минава гражданин на Австрия,за да си оставя колата за продан,и моя човек я вижда,и ми се обади че чак сега ударихме къоравото.

Веднага я плаща цялата и взема,тя е същата като предната,само че е ноември 98г.,черен металик,с всички екстри без навигацията,но с ксенон,и е автоматик,с 17" лети джанти ВВS с нови летни гуми Дънлоп,и чисто нови зимни Бриджстоун с лети джанти,и резервни крушки за ксенона,двигателя изглежда като нов май....
Така че вече съм и аз като Вас баровец,приемам поздравления

За автоматика прочетох,че се кара само на D,ама не ми стана ясно това S,кога да го включа?
А и още нещо,не мога да се оправя с тая щора на задното стъкло,копче ли има да се сваля,или някак ръчно?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На това му казвам да смениш късмета с по-голям късмет! Честито! Ще се родиш с тоя автомат, особено по задръствания
Да не говорим, че можеш да си доста по-спокоен за състоянието на двигателя, когато колата е автоматик (и не е карана от Туртурело, примерно
) Я, дай тоз твоя човек да му имам телефончето, че все добри ги намира...

Never mistake motion for action...
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
sambeto написа:Привет отново колеги,днеска взех колата и направо нямам думи,изумен и втрещен съм от всякъде.
Колата се оказа не тая,за която писах в началото,тъй като след като моя човек е дал капарото,си дойде до България да вземе автовоза,някакъв австриец отишъл и предложил повече пари,и собственика там на автокъщата,приел![]()
Моя човек отива да я взима,и оня му връща капарото и му обяснява,че тя вече не се продава,поради по високата цена предложена от техния човек.Така че и там стават гадни нещица както и в България![]()
Обаче както се казва,всяко зло за добро,случайно там минава гражданин на Австрия,за да си оставя колата за продан,и моя човек я вижда,и ми се обади че чак сега ударихме къоравото.![]()
Така че вече съм и аз като Вас баровец,приемам поздравления![]()

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2