Ванос на м62 ремонт?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- bobbyblabby
- кандидат ентусиаст
-
Ванос на м62 ремонт?
Колеги, имам следната ситуация. Ремонтирам 2-те глави на м62ту заради криви клапани. Преди започването на ремонта реших да си набавя ремонтния комплект и на ваноса (BEISAN). Към момента в сервиза етапа е сглобяване, обаче, майстора в последния момент ми каза, че не може да се справи с ремонт на колелата с ваносите, защото преди не е правил такива. Тъй като и аз не съм пипал подобно нещо преди, бих искал помощ някой да ме свържи с майстор на който да му изпратя ваносите и ремонтния комплект за да подмени старите пръстени. Ще се радвам, ако пишат хора с опит с тези неща.
П.П.: или в противен случай да си затварям двигателя и това е.
Важно: от Бургас съм, най-добре човек от тук. Но и не е проблем за мен да изпратя частите до където и да е (стига и отсрещния да не му е проблем)
Комплекта BEISAN ми включва 2 извити шила (отвертки) и преса.
Благодаря
П.П.: или в противен случай да си затварям двигателя и това е.
Важно: от Бургас съм, най-добре човек от тук. Но и не е проблем за мен да изпратя частите до където и да е (стига и отсрещния да не му е проблем)
Комплекта BEISAN ми включва 2 извити шила (отвертки) и преса.
Благодаря
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Ванос на м62 ремонт?
То нищо сложно няма. Отваряш им сайта, опътването за този мотор и гледаш как се прави. Пипкаво е, но не е кой знае колко трудно. Сменяш гумичките и тефлоновия ринг и после с пресата стягаш.

2 мнения
• Страница 1 от 1