Мнение за Stage 1 на 530д фейс. 193к.с автомат (седан)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Мнение за Stage 1 на 530д фейс. 193к.с автомат (седан)
Здравейте,
От скоро съм собственик на е39 530д М пакет. автомат 193кс фейслифт (седан). И първите ми впечатления за колата са като цяло положителни.
Харесва ми возията и комфорта които предлага, разхода на гориво няма да коментирам.. все пак е 6так , кеф цена няма!
Единствен минус - яко я е подгонила ръждата!
Иска ми се да и направя ECU remap stage 1 . Предишният собственик ме посъветва да не я пипам , тей като скоростните им кутий на този модел не издържат на тунинг.
Та въпроса ми е , някой ремапвал ли е точно този модел кола , автомат? И какви са му впечатленията след тунинга, струва ли си ?
Много ще съм благодарен на всички ,които могат да споделят своето мнение!
От скоро съм собственик на е39 530д М пакет. автомат 193кс фейслифт (седан). И първите ми впечатления за колата са като цяло положителни.
Харесва ми возията и комфорта които предлага, разхода на гориво няма да коментирам.. все пак е 6так , кеф цена няма!
Единствен минус - яко я е подгонила ръждата!
Иска ми се да и направя ECU remap stage 1 . Предишният собственик ме посъветва да не я пипам , тей като скоростните им кутий на този модел не издържат на тунинг.
Та въпроса ми е , някой ремапвал ли е точно този модел кола , автомат? И какви са му впечатленията след тунинга, струва ли си ?
Много ще съм благодарен на всички ,които могат да споделят своето мнение!
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Мнение за Stage 1 на 530д фейс. 193к.с автомат (седан)
Има тема за впечатления от ремап, потърси я. Ако скоростната кутия е читава държи спокойно 220-230кс и 500нм. Преди да я ремапваш се увери, че всичко по колата е наред, дюзи, компресия, дебитомер, мап, вакууми, турбина, клапана на турбината. Смени всички филтри, и след това направи ремапа на ДИНО, при читав мапер. Ако не направиш всичко това, ще е просто наливане от пусто в празно.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Колкото и да е читава кутията, ще и намалиш живота драстично. Колко е читава не се знае, та я имай предвид и без това не са най-здравото нещо в тази кола.
Яко я подгонила ръждата ,ама за ремапи мислим
или викаш дай да я направим по-бърза белким избяга 

Колега hummer,
Mисля за ремап , защото искам да и се порадвам и да я махам, нямам намерение да я държа още няколко години, както ти твоята !
А и никой не те е питал да изказваш мнение , какжо мислиш .
Поздрави!
Mисля за ремап , защото искам да и се порадвам и да я махам, нямам намерение да я държа още няколко години, както ти твоята !
А и никой не те е питал да изказваш мнение , какжо мислиш .
Поздрави!
- dido_06
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39 530d 2001 sedan automatic
- Мечтае да кара: Нещо М
С приятел си взехме д/г по едно време 530д автомати 193 кс. Моята върви прилично от 0 до 100 си го прави както пише в дебелите книги. На моя човек не вървеше като моята, смени дюза, пооправи се, но пак не беше като моята. Дойде ред и на дебитомера. След неговата смяна почнаха да вървят еднакво. Пак не му стигаше.... Ремапна я, карах я 1 седмица, докато на моята и правиха предницата. Е няма нищо общо, много му се отпуши колата. Стана около 230 коня по думи на мапера, не пуши въобще. Сега и аз се замислям за същото. Но единствено ме спира кутията, неговата според мен работи по-добре.
6 мнения
• Страница 1 от 1