Автоматик проблем 535и
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Автоматик проблем 535и
Здравейте ,колата е е39 535 235 к.с.,снощи се качвах на Белмекен,имаше много сняг и кишаи доста боксувах .Една кора от долу ми липсва качих се до върха,спрях,преместих лоста на Р,но на таблото ми изписа S и загасих колата,след това стартера не завъртя да запали,сменях позициите на лоста ,но индикацията на таблито не отчиташе коректно след малко индикира Р и колата запаки.Забелязах ,че като карах на D на лоста,на таблото премигваше s n r без да пиоам лоста,мисля,чр нещо се е намокрило.след малко изписа GETRIEBENOTPROGRAMM и остана на 3 или 4 .На диагностика показа като грешка stepper circuit ,изтрих я и покарах всичко беше перфектно,но като размърдах лоста пак се получи този бъг и на таблото не изписва Р и съответно изгася ли я не на Р не мога да запаля,иначе кутията превключва перфектно.някой да има идея за този бъг?Може ли нещо да се е намокрило?
По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!
Re: Автоматик проблем 535и
Кутията се е била ошалавила от многото превключвания ,няма никакъв проблем,влезна си в режим
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Какво значи ошашавила със същия автомат сам 5НР24 го карам като ръчка никога не съм имал подобен проблем. проблема е в лостовия механизъм или жилото

Обясниха ми го сякаш е изгубила адаптация ,стана след повече от час боксуване на 1,2,на задна без почивка.днес няма никакъв проблем,дай ти логично обяснение какво се е случило
- Morridin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бавно....
- Детайли за колата: 40-ска с газ ;)
Може и да е прегряло маслото в кутията. Автомат не се лашка и не е препоръчително да буксува, без значение, че си бил на ръчен режим. Тоя филм съм го играл, има голяма тема за прегряването на кутиите, погледни там...
Не е прегряла,може би наистина да е бъг или проблем с лоста,но от тогава не го е повтаряла това,ако прегрее ще светне и зъбното колело мисля,няма никакви ядове от тогава
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Почти съм сигурен, че проблема ти е в селектора на скоростите. И проблема идва от това че караш без кора под скоростите и тогава в снега и кишата се е понамокрил повечко. Мисля че съм чувал подобен проблем и случай като твоя и проблема беше това.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

7 мнения
• Страница 1 от 1