Бмв 525 тдс проблем
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- Bavarec2.5tds
- Потребител
-
Бмв 525 тдс проблем
Здравейте колеги! Имам нужда от помощ. От Бургас съм и наскоро се сдобих с 525тдс . Колата наистина е трагедия ама с времето ще я оправям . Преди 3 дни направих една глупост за която моля да не ме ругаете и критикувате.Отвих най долната тръба към радиатора да изтече антифриза. После всичко сложих както трябва . Казаха ми че трябвало да се обезвъздуши.четох из форуми викат те тдс сами са се обезвъздушавали.
Днес слязох да сложа вода вместо антифриз щото си мисля че губя антифриз и реших да пробвам да го напълня с вода и да засека. Знам че побира около 9 литра сложих 4л и казанчето се напълни чаках чаках не спада водата и реших да я запаля.запали докато видя ключа . След като я запалих слязох да си отворя вратата да изкарам колата .тъкмо пъхнах ключа в катинара и чувам как колата почна постепенно да губи обороти и изгасна. След това само върти без да пали .един приятел ме на плаши че съм прегрял главата и двигателя се бил стегнал
.друг ми вика че няма как за 40 50 секунди да прегрее.
Забелязах че от радиатора не връща. Обадих се на един познат от сервиз и вика че горе на радиатора се развивало нещо и от там се обезвъздуша.
Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете и ми дадете съвети .
Днес слязох да сложа вода вместо антифриз щото си мисля че губя антифриз и реших да пробвам да го напълня с вода и да засека. Знам че побира около 9 литра сложих 4л и казанчето се напълни чаках чаках не спада водата и реших да я запаля.запали докато видя ключа . След като я запалих слязох да си отворя вратата да изкарам колата .тъкмо пъхнах ключа в катинара и чувам как колата почна постепенно да губи обороти и изгасна. След това само върти без да пали .един приятел ме на плаши че съм прегрял главата и двигателя се бил стегнал
.друг ми вика че няма как за 40 50 секунди да прегрее.
Забелязах че от радиатора не връща. Обадих се на един познат от сервиз и вика че горе на радиатора се развивало нещо и от там се обезвъздуша.
Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете и ми дадете съвети .
1 мнение
• Страница 1 от 1