смяна на лостове за мигачи и чистачки с фейслифтови
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
смяна на лостове за мигачи и чистачки с фейслифтови
здравейте колеги...имам следния проблем...колата е е39 540 97-ма година,автомат...купих си волан сцепен лъч със пера за смяна на скоростите,но за да го сложа трябва да сменя-лентовия кабел,лостовете за мигачите и чистачките,патрона със заключващия механизъм и корите около волана...всичко горе долу ми е ясно кое как трябва да стане,освен скапаните мигачи...стария лост има 6 кабела в буксата-2 за мигачите,за дълги,за светкавица,за борда и захранващ..на новия лост има само 4 кабела като установих че за мигачите е само един общ кабел,за дългите и светкавицата също е един общ и другите 2 са ясни-захранващ и бордкомпютър...как става свързването на тия мигачи за да работят...моя ЛСМ най вероятно е А или 2 и в него си влизат 2 отделни кабела за мигачите и поне аз си мисля че няма как да се направи да работи с един кабел за двата мигача,което ме навежда на мисълта че трябва да се смени и ЛСМ-а със такъв след 99 година...прав ли съм или не...ако има някой който е правил такава смяна и знае кое как се прави,ще съм му благодарен да го сподели с мен...и друго нещо-някой има ли схема с описание на пиновете за ЛСМ-А или 2....намерих за тройката,но за тези двата нещо не успявам..благодаря предварително на всички отзовали се..
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: смяна на лостове за мигачи и чистачки с фейслифтови
Отваряш WDS-a и намираш всичко, което те интересува
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Re: смяна на лостове за мигачи и чистачки с фейслифтови
нещо немога да се оправя с тоя WDS ...нямам необходимите приставки и не работи при мен
3 мнения
• Страница 1 от 1