Бмв 525 Тдс,проблем с паленето.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Мартин петров
- Потребител
-
Бмв 525 Тдс,проблем с паленето.
Здравейте колеги!Нов съм в форума и ще бъда благодарен, ако получа съдействие за моят проблем.Бмв 525 тдс 143к,колата пали студена от второ подгряване,свещите са нови.Студена държи около хиляда оборота,но както натисна педал и падат под 600.Колата докато загрее държи ниски обороти,а изгася ли е мъка паленето.От какво би могло да бъде,Гнп,вериги?
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Re: Бмв 525 Тдс,проблем с паленето.
Колата обслужена ли е,горивен филтър???
Свещите сигурен ли си в тях?
Ти къде си?
Аз от 8 години и повече имам тдс, и в най голям студ пали от четвърт,но всичко е наред.
Свещите сигурен ли си в тях?
Ти къде си?
Аз от 8 години и повече имам тдс, и в най голям студ пали от четвърт,но всичко е наред.
- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
Мартин петров написа:Здравейте колеги!Нов съм в форума и ще бъда благодарен, ако получа съдействие за моят проблем.Бмв 525 тдс 143к,колата пали студена от второ подгряване,свещите са нови.Студена държи около хиляда оборота,но както натисна педал и падат под 600.Колата докато загрее държи ниски обороти,а изгася ли е мъка паленето.От какво би могло да бъде,Гнп,вериги?
Здравей колега, при описаните симптоми, щом и студена и топла пали трудно, първо бих се насочил към проверка на центровката на ГНП-то. А колата когато я караш, "забива" ли при смяна на предавките от 1ва на 2ра ?
Поздрави!
- BLUE_999
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 и е39
- Мечтае да кара: всичко сьс задно
- Детайли за колата: да има V12 под капака
ben_g написа:Мартин петров написа:Здравейте колеги!Нов съм в форума и ще бъда благодарен, ако получа съдействие за моят проблем.Бмв 525 тдс 143к,колата пали студена от второ подгряване,свещите са нови.Студена държи около хиляда оборота,но както натисна педал и падат под 600.Колата докато загрее държи ниски обороти,а изгася ли е мъка паленето.От какво би могло да бъде,Гнп,вериги?
Здравей колега, при описаните симптоми, щом и студена и топла пали трудно, първо бих се насочил към проверка на центровката на ГНП-то. А колата когато я караш, "забива" ли при смяна на предавките от 1ва на 2ра ?
Поздрави!
Извинявам се че ползвам темата на колегата,но на мен ми се случва на няколко пьти да ми забива от 1-ва на 2-ра на градско в София,и вчера си карам по околоврьсното тдс-а сьс 100 бях вьрнал газта подавам и газ а тя не отбелязва вьрнах пак газта напомпах я отново и се оправи,та се чудя каде да тьрся проблема в гнп ли или на таз помпа в резервоара цедката да е задрьстена,иначе с паленето нямам проблем топла студена пали от раз

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
- BLUE_999
- младши ентусиаст
-
Има някаква вероятност но не ми дава висок разход,предния дебитомер ми здуха даде висок разход и му отачих буксата и оправи.
Взех един нов от еврото за проба сложих го и заспа на итн за 80лв с отстьпката,минал сьм му кьм 70 000км
Взех един нов от еврото за проба сложих го и заспа на итн за 80лв с отстьпката,минал сьм му кьм 70 000км

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
Моят е китайски от алиекспрес за 34 долара ,но кара вече 3та година ,симптомите на "давам газ ,а няма никой" и изведнъж отприщва са най-вероятно дебитомер и/или позапушен филтър за нафта(на тдс става филтър от кадетт е 1,7д 

6>4
- BLUE_999
- младши ентусиаст
-
Горивния филтар е почти нов на 5000км е,трябва да откача буксата на дебитомера за проба 

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Имах подобни симптоми, и се оказа умна дюза,но не ми светеше дде.една диагностика ще каже всичко.
- BLUE_999
- младши ентусиаст
-
Ако е умната дюза не трябва ли да пуши?Моята не пуши,ама ше я пробвам на диагностика 

10 мнения
• Страница 1 от 1