Пружини Е39-съвместимост !!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- GeorGiStakow
- Потребител
-
- Кара: E46 Compact
- Детайли за колата: 320td
Пружини Е39-съвместимост !!!
Така, търсих из целият форум подобна тема но открих единствено теми в който се подменя окачването от спортно към обикновено или обратното!
Тук замисълът е друг: автомобилът е Е39,2002г.,2.5D(M57D25) 163кс.,Седан/Фейс ..предницата стана много ниска и предполагам че е от пружините (под ниска имам в предвид че минава само един пръст между гумата и калника) , искам да подменя пружините но не знам от коя друга Е39 да взема в смисъл двигател..3.0D;3.0-бензин и т.н.т...имат ли съвместимост и разлики разбира се
?! Също така много мой познати който работят в сферата на авто частите ме посъветваха да взема втора употреба а не нови от магазина, било по-добре
?!
Колеги дайте съвети в подобна ситуация кой е най удачният вариант?!
Тук замисълът е друг: автомобилът е Е39,2002г.,2.5D(M57D25) 163кс.,Седан/Фейс ..предницата стана много ниска и предполагам че е от пружините (под ниска имам в предвид че минава само един пръст между гумата и калника) , искам да подменя пружините но не знам от коя друга Е39 да взема в смисъл двигател..3.0D;3.0-бензин и т.н.т...имат ли съвместимост и разлики разбира се

Колеги дайте съвети в подобна ситуация кой е най удачният вариант?!
1 мнение
• Страница 1 от 1