Странна грешка Airbag

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Странна грешка Airbag

Мнение от meha » 10 Юни 2013, 21:19

Колата-Е39 бензин 97
Таблото high от донор 96год(колегата Nik) със ВЪНШНО IKE :!:

След поставяне на табло high (голям борд),+ретрофит кабела от Дару-лампата за airbag-a не свети вече :dunno: Всичко друго работи перфектно! Kато грешка в airbaga изписва lamp fault 2 (не съм сигурен за цифрата)!

След като монтирахме ретрофит кабела на новото табло,имахме проблем с автопилота-неговата индикация на таблото не светваше,но колегата Se7en му пренареди пиновете и всичко си дойде на мястото.......освен лампата на airbaga,която не можах да подкарам да заработи както работеше на старото табло :dunno:

До колкото виждам в WDS-a,сигнала от централа на airbaga отива в таблото на 8 или 13 пин,обаче след ретрофит какво се получава :mhihi: или може би трябва да видя от оригиналната инсталация кой кабел е за лампата на бега,да го проследя през ретрофита и да видя на кой пин на таблото отива :dunno:

Знам,че проблема може да ми се реши много бързо(за 2 мин :mhihi: ),поне така ми каза човек на който имам голямо доверие!

Така че ще се радвам ако някой може да удари едно рамо и да даде някакви насоки за да отстраня тази ми болежка :banghead:

:bchug: :bchug: :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Странна грешка Airbag

Мнение от meha » 11 Юни 2013, 10:59

:roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: Странна грешка Airbag

Мнение от Ivo_Borisov » 11 Юни 2013, 11:03

Щом го е правил колегата Se7en трябва да е както трябва, но все пак виж тази тема ако не си я гледал! В нея пише и за старите и за новите пинове къде отиват.
http://www.jeae.dk/e39/eftermontering/i ... der_EN.htm
Изображение

Назад към E39