горивна помпа
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- VYSimeonov
- Потребител
-
горивна помпа
здравейте колеги имам е 39 520i 99г. двоен ванос.стрелката на бензиномера падне ли под 15л. и колата гасне все едно няма бензин. при тест на борд компютъра показва 12л. в единея резервоар а дргия празен. Молбата ми е къде е проблема и отстраним ли е.
- kostadin kuzev
- Потребител
-
Re: горивна помпа
а знаете ли на 520 и 97 набор каде е горивниа филтар
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Най-вероятно не е от боклуци, ами е от помпата в резервоара, когато ти падне под 15лтр. горивото тази въпросната помпа започва да прехвърля горивото от едния резервоар в другия. Така, че имаш два варианта или сменяш помпата или гледаш горивото в резервоара да не пада под 15лтр. т.е за теб 15лтр.=0лтр.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
hrpopov217 написа:Така, че имаш два варианта или сменяш помпата или гледаш горивото в резервоара да не пада под 15лтр. т.е за теб 15лтр.=0лтр.
Второто изобщо не е вариант, защото аз така на е36 имах заминаваща помпа и в един хубав ден когато реших да запаля (имах 20+ литра гориво) капка не подкачи... Решението е нова помпа, за да ти е спокойно. Не да тръгнеш някъде на път и да не можеш да се прибереш.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Dirty M5 driveR написа:hrpopov217 написа:Така, че имаш два варианта или сменяш помпата или гледаш горивото в резервоара да не пада под 15лтр. т.е за теб 15лтр.=0лтр.
Второто изобщо не е вариант, защото аз така на е36 имах заминаваща помпа и в един хубав ден когато реших да запаля (имах 20+ литра гориво) капка не подкачи... Решението е нова помпа, за да ти е спокойно. Не да тръгнеш някъде на път и да не можеш да се прибереш.
ТДС - Турбо Див Селянин
5 мнения
• Страница 1 от 1