Нещо трака ... в двигателя 520i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
Нещо трака ... в двигателя 520i
Излизам си аз днеска от автомивката и все едно карам дизел.. Нещо се разтрака яко
Какво може да е ? Дали има нещо общо с това,че е време да сменям масло? И преди няколко дена пак стана същото.. Като изгася колата за по-дълго време и се оправя.

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
Най-вероятно маслото е заминало и хидравличните повдигачи на клапаните не могат да го задържът и от там се получава луфт мужду повдигача и клапана и от там идва чукането.
- bate borko
- кандидат ентусиаст
-
БОРКО-ЧИПА написа:Най-вероятно маслото е заминало и хидравличните повдигачи на клапаните не могат да го задържът и от там се получава луфт мужду повдигача и клапана и от там идва чукането.
Няма как да е от маслото, пича пише, че като загаси колата и се оправя. Ако е от маслото или след малко спира или спира след смяна на маслото.
Проблема е друг.
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
провери си виското на перката - силиконовия съединител дето му викат. ако е тръгнало може да се счупи и да ти направи големи поразии. то издава точно такива тракащи звуци от предната част на мотора се чуват. при мен се счупи миналата седмица и ми замина и радиатора.
посетете фен групата на БМВ БГ във Facebook - http://www.facebook.com/group.php?gid=44647763964 намерете нови приятели фенове на марката
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
не при студена кола.. това стана като валеше дъжд преди 2 дена.. вчера като карах колата не тракаше.. когато си иска трака:)
8 мнения
• Страница 1 от 1