Командване на музиката от волана.

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Гост
Аватар

Командване на музиката от волана.

Мнение от Гост » 25 Май 2006, 15:03

Може ли някой да ми каже дали ако сменя оригиналната музика от колата дали след това ще мога да командвам усилването и смяната на станциите и СDто от волана/естествено след някаква преработка /?!
Не знам дали не може да се свърже усилването от новата музика с това от волана/ все пак е някакво съпротивление/,но не знам дали има значение стойността на съпротивлението! За другите команди вече съвсем не съм сигурен.
Колата е Е39 - 97а година с мултифункционален волан.
РС: Има и едно празно място на волана,на което може да се постави допълнителен бутон за командване,но не знам къде може да се изведе кабела и дали може да се използва!
Благодаря предварително!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VALIO_P » 26 Май 2006, 8:14

Досега не съм срещал някъде някой да го е направил, пък и според мен при заместването на оригинални неща с други става много свинско

Car Audio Expert
Аватар

Мнение от ProInstall » 26 Май 2006, 8:48

Никакви проблеми.
Само CD-то трябва да е Pioneer с вход за жично дистанционно и се купува интерфейс за BMW5 към Pioneer с цена около 130лв. Приставката работи по CAN BUS и е специално за даденият модел BMW по каталог. Никъде я няма на склад (разбираемо защо) и поръчката е до месец.
Вервайте ми...
R&B Audio.com

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Май 2006, 9:14

Благодаря за инфото!
По повод "свинското" според мен е още по-свинско да ти седят бутоните на волана без да се ползват,а оригиналната музика няма МР3 и други екстри и не мога да я ползвам за всички дискове - иначе свири страхотно.

Назад към E39