Car-Kit E39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Car-Kit E39
Отварям темата в този секция, понеже е конкретна за E39.
В момента имам в колата инсталирана система за GSM на немската фирма АРАТ. Свързани са микрофон, радио ( BMW buisness RDS + CD changer) и конзола за телефона, но за съжаление за много стар Siemens телефон. GSM системата не е оригинална BMW, а допълнително вградена.
Предполагам, че мога да ползвам някой bluetooth Car-kit от Sony-Ericson , Nokia или Siemens и да използвам вече направенетото окабеляване. т.е. без да ползвам специални съединители за аудиото и телефона.
Дали някой не е правил нещо подобно?
Или пък информация къде в София се монтират подобни устройства?
Благодаря предварително!
В момента имам в колата инсталирана система за GSM на немската фирма АРАТ. Свързани са микрофон, радио ( BMW buisness RDS + CD changer) и конзола за телефона, но за съжаление за много стар Siemens телефон. GSM системата не е оригинална BMW, а допълнително вградена.
Предполагам, че мога да ползвам някой bluetooth Car-kit от Sony-Ericson , Nokia или Siemens и да използвам вече направенетото окабеляване. т.е. без да ползвам специални съединители за аудиото и телефона.
Дали някой не е правил нещо подобно?
Или пък информация къде в София се монтират подобни устройства?
Благодаря предварително!
- ProInstall
- Car Audio Expert
-
Не може да се ползва старият ти кит за S65. Ако искаш Bluetooth може да се ползва единственно говорителя или аудио входа за телефон на касетофона и разбира се мютинга.
В момента на пазара има много добър френски универсален Bluetooth кит със синхронизация на фонбука гласови команди дисплей с clip и мн. други.
В момента на пазара има много добър френски универсален Bluetooth кит със синхронизация на фонбука гласови команди дисплей с clip и мн. други.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
ProInstall написа:Не може да се ползва старият ти кит за S65. Ако искаш Bluetooth може да се ползва единственно говорителя или аудио входа за телефон на касетофона и разбира се мютинга.
Дай някаква информация за този френски кит? Много съм заинтересован и ако ми кажеш кой може да ми го вгради?? Аз съм с оригинален БМВ ГСМ телефон..
5 мнения
• Страница 1 от 1