Car-Kit E39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Car-Kit E39

Мнение от EBOR » 23 Мар 2006, 14:44

Отварям темата в този секция, понеже е конкретна за E39.
В момента имам в колата инсталирана система за GSM на немската фирма АРАТ. Свързани са микрофон, радио ( BMW buisness RDS + CD changer) и конзола за телефона, но за съжаление за много стар Siemens телефон. GSM системата не е оригинална BMW, а допълнително вградена.
Предполагам, че мога да ползвам някой bluetooth Car-kit от Sony-Ericson , Nokia или Siemens и да използвам вече направенетото окабеляване. т.е. без да ползвам специални съединители за аудиото и телефона.
Дали някой не е правил нещо подобно?
Или пък информация къде в София се монтират подобни устройства?
Благодаря предварително!

ентусиаст
Аватар
Кара: U.D.M.

Мнение от stilko » 30 Апр 2006, 1:59

Ако си със телефон SIEMENS и не държиш да е на BT, а да работи на стойка кар-кит-а мога да ти кажа как става да използваш стария без да купуваш нов. А за BT кар-кит ще е по-добре да свалиш стария и да си сложиш на "чисто" новия. Инсталирането не е много сложно.

Потребител
Аватар

Мнение от EBOR » 03 Май 2006, 15:02

Ще съм ти много благодарен ако обясниш как мога да свържа например Siemens S65 към съществуващия car-kit на ARAT. Той в момента е за Siemens S6/Е 10D или някаква подобна антика.

Car Audio Expert
Аватар

Мнение от ProInstall » 26 Май 2006, 9:00

Не може да се ползва старият ти кит за S65. Ако искаш Bluetooth може да се ползва единственно говорителя или аудио входа за телефон на касетофона и разбира се мютинга.
В момента на пазара има много добър френски универсален Bluetooth кит със синхронизация на фонбука гласови команди дисплей с clip и мн. други.
Вервайте ми...
R&B Audio.com

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 26 Май 2006, 10:51

ProInstall написа:Не може да се ползва старият ти кит за S65. Ако искаш Bluetooth може да се ползва единственно говорителя или аудио входа за телефон на касетофона и разбира се мютинга.
В момента на пазара има много добър френски универсален Bluetooth кит със синхронизация на фонбука гласови команди дисплей с clip и мн. други.

Дай някаква информация за този френски кит? Много съм заинтересован и ако ми кажеш кой може да ми го вгради?? Аз съм с оригинален БМВ ГСМ телефон..

Назад към E39