как да разбера има ли си 4ип?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
как да разбера има ли си 4ип?
мисля си 4е има не6то "нередно" в тдс-а! скоро карах 525д 01г и незнам здухана ли бе6е или кво ама бе6е доста куца в сравнение с тдс-а (а на ван6ен вид бе6е доста свежа) друго което ме кара да мисля 4е моита е не6то базикана е 4е един познат кара са6то 525 тдс ама в сравнение с мойта гори по малко и пу6и по малко и варви по малко(а знам 4е от 4ип се разпу6ва малко пове4е) е та мога ли да разбера по някакав на4ин дали е 4ипосвана (или квото там се препрограмира ecu-то) при положение 4е няма с кои да е сложа на старта??? 

И на мен първата ми мисъл като се качих на моя тдс беше, че нещо е пипано - просто така зверски се изстреля на 2ра
) Ама все пак според мен това чувство е доста субективно - просто рязкото изменение на въртящия момент дава това чувство. Спомням си преди като карах Сиера, веднъж и се беше прецакал един от кабелите за свещите, работеше на 3 цилиндъра, но от време на време се оправяше и чувството беше подобно - все едно излиташ 

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Ами много е лесно да разбереш.Просто разгледай ЕКУ-то дали е отваряно.Някои ЕКУ-та имат лепенка на едното болче от лицевата част ако тя си седи значи най-вероятно нямаш чип.
Ако колата ти има ОБД 2 букса може през нея да ти е препрограмиран чипа и да не е отваряно ЕКУ-то.
Ако колата ти има ОБД 2 букса може през нея да ти е препрограмиран чипа и да не е отваряно ЕКУ-то.
- bate borko
- кандидат ентусиаст
-
ще ти кажа как-отиваш на драгалевско шосе в digital tunning и там ще ти кажат,свалят чипа и го прочитат
отделно ако е направено в чужбина трябва да има стикер,кога е слаган от кой
това е моя съвет
отделно ако е направено в чужбина трябва да има стикер,кога е слаган от кой
това е моя съвет
6 мнения
• Страница 1 от 1