1 проблем решен 3 нови ;)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- FiFo_E_TyK
- Потребител
-
- Кара: 523
1 проблем решен 3 нови ;)
Най после и аз като белите хора имам аудио жак
но когато му проправях път към предната част на колата счупих ето това DSC_0382.jpg въпроса ми е следния как да го монтирам без да го строша 2-ри път неможах да го напъхам неможах и да го изкарам като хората. Следващия ми проблем е с това искам да направя аукса интелигентно но незнам каде да запоя кабела. Това е буксата
а това кабела
Последния ми въпрос е икарах бушона един зелен май на запалката е щото бръкнах с една отверка вътре и пресветна после така и не тръгна та въпроса е каде е мястото на тоя бушон щото май не го вкарах там от кадето го искарах
благодаря на отзовалите се
но когато му проправях път към предната част на колата счупих ето това DSC_0382.jpg въпроса ми е следния как да го монтирам без да го строша 2-ри път неможах да го напъхам неможах и да го изкарам като хората. Следващия ми проблем е с това искам да направя аукса интелигентно но незнам каде да запоя кабела. Това е буксатаа това кабела
Последния ми въпрос е икарах бушона един зелен май на запалката е щото бръкнах с една отверка вътре и пресветна после така и не тръгна та въпроса е каде е мястото на тоя бушон щото май не го вкарах там от кадето го искарах
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mitkofriz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 tds 98'
Re: 1 проблем решен 3 нови ;)
За кабела:Двете жици без изолация се запояват за масата на жака който си снимал би трябвало да е най долното краче както е на снимката.А другите два на другите две крачета няма значение кое къде.
За бушона не знам кой е не ми е горял ама ето списък:http://imageshack.us/photo/my-images/232/prevodnabushonitenae39jvm1.jpg/
За бушона не знам кой е не ми е горял ама ето списък:http://imageshack.us/photo/my-images/232/prevodnabushonitenae39jvm1.jpg/
2 мнения
• Страница 1 от 1