Телефона в колата - работи ли в БГ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
Телефона в колата - работи ли в БГ?
Здравейте! Въпроса ми е относно телефоните в по-новите 5-ци и 7-ци.
Могат ли да се ползват в България? На какъв принцип са (сателитни или....)?
Плаща ли се нещо?
Ако се плаща-колко?
Защо не съм виждал никой да говори или да си каже, 4е му работи телефона в колата?
Това се сещам засега.
Могат ли да се ползват в България? На какъв принцип са (сателитни или....)?
Плаща ли се нещо?
Ако се плаща-колко?
Защо не съм виждал никой да говори или да си каже, 4е му работи телефона в колата?
Това се сещам засега.

Мога да кажа за е39-ките. Нашата трябваше да има Motorola v50 или v3690 (за това е пакета), но е изчезнала по пътя.
Тези телефони си работят в България без проблем.
Освен това пробвах с една друга Motorola със същия data вход и се говори идеално. Въпроса е, че не мога да намеря v50 или v3690, ако някой има да свирка!
Тези телефони си работят в България без проблем.
Освен това пробвах с една друга Motorola със същия data вход и се говори идеално. Въпроса е, че не мога да намеря v50 или v3690, ако някой има да свирка!
'02 BMW 525d
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
itzouk написа:моят телефон изписва BMW-GSM като го включа слагам му сим карта ама неще да захапе незнам защо. италиянски софтуер!
има 2 места на които може да сложиш карта:
- отпред в купето където стои слушалката и
- отзад в багажника където е упр. модул
за Туринг той се намира от ляво под тапицерията - има едно капаче се отваря и ще го видиш. Там има един процеп в който се слага ГСМ карта (голяма)!
Това е направено, защото е възможно да имаш 1 телефон с номер в колата и отделно друг, който да го слагаш когато си на дълъг път ...
опитай да сложиш и отзад картата и виж дали тръгва

Re: Телефон
Gentsa написа:Здравейте! Въпроса ми е относно телефоните в по-новите 5-ци и 7-ци.
Могат ли да се ползват в България?На какъв принцип са(сателитни или....)?Плаща ли се нещо?Ако се плаща-колко?Защо не съм виждал никой да говори или да си каже 4е му работи телефона в колата?Това се сещам засега.![]()
Новите 5ци(Е60) май нямат телефон. Може да им се сложи стандартно bluetooth.
CheGevara написа:itzouk написа:ìîÿò òåëåôîí èçïèñâà BMW-GSM êàòî ãî âêëþ÷à ñëàãàì ìó ñèì êàðòà àìà íåùå äà çàõàïå íåçíàì çàùî. èòàëèÿíñêè ñîôòóåð!
èìà 2 ìåñòà íà êîèòî ìîæå äà ñëîæèø êàðòà:
- îòïðåä â êóïåòî êúäåòî ñòîè ñëóøàëêàòà è
- îòçàä â áàãàæíèêà êúäåòî å óïð. ìîäóë
çà Òóðèíã òîé ñå íàìèðà îò ëÿâî ïîä òàïèöåðèÿòà - èìà åäíî êàïà÷å ñå îòâàðÿ è ùå ãî âèäèø. Òàì èìà åäèí ïðîöåï â êîéòî ñå ñëàãà ÃÑÌ êàðòà (ãîëÿìà)!
Òîâà å íàïðàâåíî, çàùîòî å âúçìîæíî äà èìàø 1 òåëåôîí ñ íîìåð â êîëàòà è îòäåëíî äðóã, êîéòî äà ãî ñëàãàø êîãàòî ñè íà äúëúã ïúò ...
îïèòàé äà ñëîæèø è îòçàä êàðòàòà è âèæ äàëè òðúãâà
Äà òðúãíà ïðîâåäîõ íÿêîëêî ðàçãîâîðà äîáðå ñå ÷óâà è îò ñëóøàëêàòà è îò ñïèèêúðà èíñòðóêöèÿòà ìè å íà èòàëèàíî è íåìîãà äà ñå îðèåíòèðàì.Êàòî èìà äâà ñëîòà ùå ìîãà äà èçïîëçâàì äâà ðàçëè÷íè íîìåðà ïàðàëåëíî ëè???!!!!
Íåùî íåìîãà äà çàãðåÿ.çàùî íå ðàáîòè îòïðåä ìîæå ëè äà ñå íàïðàâè íåùî ïî ïðèíöèï
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
Ок, три въпроса:
1. Няма нужда от телефон в купето, защото има GSM устройство в багажника, в което се вкарва голяма СИМ карта, така ли? Може ли някой да снима или поустне линк към снимка, къде точно се намира и как изглежда?
2. Бутона за телефона на волана - какви са му функциите? Забелязал съм че набира последния номер, а за друго използва ли се?
3. Всички е39-ки ли имат Bluetooth?
1. Няма нужда от телефон в купето, защото има GSM устройство в багажника, в което се вкарва голяма СИМ карта, така ли? Може ли някой да снима или поустне линк към снимка, къде точно се намира и как изглежда?
2. Бутона за телефона на волана - какви са му функциите? Забелязал съм че набира последния номер, а за друго използва ли се?
3. Всички е39-ки ли имат Bluetooth?
'02 BMW 525d
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
не'нам...Hex написа:Ок, три въпроса:

Доколкото знам, използва се също така и за приключване на разговор.Hex написа:2. Бутона за телефона на волана - какви са му функциите? Забелязал съм че набира последния номер, а за друго използва ли се?
Не, това екстра, за която се доплаща!Hex написа:3. Всички е39-ки ли имат Bluetooth?

Последна промяна ICE на 26 Авг 2006, 18:33, променена общо 1 път
Снощи разгледах разни сайтове, оказва се, че бутона на волана служи и за намиране на Bluetooth телефони в обсег.
При задържането му се завърта ключа на едно, при което намира до четири телефона (които използват Bluetooth), но след това трябва да се въведе код в колата, който трябва да сме получили при закупуването й (?!).
Във всеки случай, най-много ме интересува има ли възможност да се бутне СИМ карта в багажника или не?
При задържането му се завърта ключа на едно, при което намира до четири телефона (които използват Bluetooth), но след това трябва да се въведе код в колата, който трябва да сме получили при закупуването й (?!).
Във всеки случай, най-много ме интересува има ли възможност да се бутне СИМ карта в багажника или не?
'02 BMW 525d
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
Ще ти снимам утре мойта и ще кача снимка да ти покажа ... ама много добре съм го обяснил къде е отзад ... що не ме разбирате направо се чудя

Ñëåä ìíîãî áúçèêàíåóñïÿõ äà ñè ñìåíÿ åçèêà íà òåëåôîíà è íàMID íà àíãëèéñêè ,à êàòî ñè ïîìèñëÿ ÷å ìè èñêàõà 50êèíòà äà ìè ãî ïðîãðàìèðàëè äà ìè êà÷èëè ñîôòóåðà íà àíãëèéñêè è ùÿëî äà ñòàíå çà 1 ÷àñ òîâà ñà NYCE CAR Ïëîâäèâ.
Âñå îùå íåìîãà äà ñè îáÿñíÿ òîâà NON STANDARD ñ êîåòî ñòàðòèðà òåëåôîíà è çàùî â ìîäóëà îòçàä ðàáîòè à òîçè íà ïîäëàêúòíèêà íåùå äà çàõàïå
Âñå îùå íåìîãà äà ñè îáÿñíÿ òîâà NON STANDARD ñ êîåòî ñòàðòèðà òåëåôîíà è çàùî â ìîäóëà îòçàä ðàáîòè à òîçè íà ïîäëàêúòíèêà íåùå äà çàõàïå
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2