тдс не пали студена !!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bavreca_94
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i compact
- Мечтае да кара: BMW F-03
- Детайли за колата: всичко възможно
тдс не пали студена !!
здравейте колеги преди месец оставих колата си в един гараж на село и вчера отивам да си я докарам колата пали идеално като се прибрах в Девин я оставих и след около 3-часа съм се приготвил за автомивка качвам се подгрявам няма палене пак подгрявам няма палене , рискувах и я пуснах на скорост и запали изчаках я няколко минути да работи изгасих я като я пробвах отново запали и леко да е загрял двигателя пали като я оставих след 2-часа пак няма палене смених подгревните свещи същата работа няма течове на нафта нито от дюзи проверил съм помпата работи си идеално незнам какво да я правя помагайте ..?
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: тдс не пали студена !!
релето за подгрева на свешите работи ли?
- bavreca_94
- кандидат ентусиаст
-
работи колега одеве го пробвах има ток до свещите
- janko_0411
- кандидат ентусиаст
-
Колега пада ти нивото на горивото,опитай да обезвъздушиш системата.И моята понякога го прави тоя номер и нямам обяснение.
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
На подгревни свещи прилича, но са сменяни а всичките ли. При ниски температури и една да не работи пак трудно пали.

Ако беше това е нямало да запали и в гаража в който е била.janko_0411 написа:Колега пада ти нивото на горивото,опитай да обезвъздушиш системата.И моята понякога го прави тоя номер и нямам обяснение.

- dosko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 D Хафтомат
- Мечтае да кара: 740D
И аз имах същия проблем миналата година. В няколко сервиза се опитаха да ми сменят релето или свещите.
Щом твоето реле работи , значи не стига ток до подгревните свещи - пробвай да им дадеш ток ръчно. С ено кабелче (но по дебело) , от плюса до шината на свещите.
Ще трябва да сте двама , но ако запали значи имаш оголен , или прекъснат кабел.
Както казах по-горе , опитаха се да ме кръстят със добри суми - дали защото не знаят , не им се занимава и сменят наред или искат да свалят пари , за мен няма значение. Намери си някой който се занимава с тоци , поне да ти проследи веригите. Успех
Щом твоето реле работи , значи не стига ток до подгревните свещи - пробвай да им дадеш ток ръчно. С ено кабелче (но по дебело) , от плюса до шината на свещите.
Ще трябва да сте двама , но ако запали значи имаш оголен , или прекъснат кабел.
Както казах по-горе , опитаха се да ме кръстят със добри суми - дали защото не знаят , не им се занимава и сменят наред или искат да свалят пари , за мен няма значение. Намери си някой който се занимава с тоци , поне да ти проследи веригите. Успех
- SteveSR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0D
- Детайли за колата: E70 4.0D '12
- bavreca_94
- кандидат ентусиаст
-
оказа се че пада нивото само че беше се спукала ена джаджа в резервоара в 2-ра камера и тогава неможеше да я задържа по маркучите но за щастие го оправих благодаря на всички ви за мненията
8 мнения
• Страница 1 от 1