стържене от към кардан
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
стържене от към кардан
Много странно взе да ми стържи като метал в метал, ужасно се чува, чувам го от към задната част към кардана,
сваляха ми кардана, уж висящ лагер, обаче не го смениха, не са убедени че е той, и пак се чува, когато е на по ниски обороти се чува, подам ли газ да набирам изчезва, намаля ли подаването на газ се чува, всичко е по време на движение когато се върти кардана, и когато не е натоварен много, кардан ли да вземам 2ра ръка, не знам вече, но е ужасно стърженето... някой да се сеща нещо, е39 комби 530 дизел автоматик е колата
сваляха ми кардана, уж висящ лагер, обаче не го смениха, не са убедени че е той, и пак се чува, когато е на по ниски обороти се чува, подам ли газ да набирам изчезва, намаля ли подаването на газ се чува, всичко е по време на движение когато се върти кардана, и когато не е натоварен много, кардан ли да вземам 2ра ръка, не знам вече, но е ужасно стърженето... някой да се сеща нещо, е39 комби 530 дизел автоматик е колата
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Re: стържене от към кардан
Маслото в диференциала как е?
- popai
- младши ентусиаст
-
май не е гледано
- s.nikov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 - М57 - 01'
- Мечтае да кара: Shelby GT500 - 67'
Не взимай втора ръка кардан, напълно е възможно и там да го има това дрънчене.
Намерих някаква случайна снимка на кардан в нета само за пример, не е от е39.
Та на въпроса, намираш от някаде стопер, има го в три цвята според силата. Търси да е син, сваляш кардана, развиваш го при чупещата част, като на снимката. Мажеш обилно зъбите, кадето съм ти отбелязал с червено, със стопера. Изчакай малко да стегне, преди да сложиш кардана на колата и си готов.
Намерих някаква случайна снимка на кардан в нета само за пример, не е от е39.
Та на въпроса, намираш от някаде стопер, има го в три цвята според силата. Търси да е син, сваляш кардана, развиваш го при чупещата част, като на снимката. Мажеш обилно зъбите, кадето съм ти отбелязал с червено, със стопера. Изчакай малко да стегне, преди да сложиш кардана на колата и си готов.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- popai
- младши ентусиаст
-
много благодаря, ще пробвам, има логика да е от там, защото ми казаха че нещо се мъчили да го лепят там, а какво е стопер нещо като лепило ли
5 мнения
• Страница 1 от 1