Помощ !!! След 2000 оборота колата ми прекъсва :(
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ !!! След 2000 оборота колата ми прекъсва :(
Привет на всички запалянковци.Искам да помоля за малко инфо ... Преди около месец си купих BMW 525 tds всичко беше наред докато след смачкване на гъста изведнъж ми прекъсна и неможе да се наеме , до 2000 хиляди колата върви добре и в момента при който и забия гъста започва едва ли не да хълца все едно няма нафта ... а колата има гориво.Иначе когато колата е на свободна няма никакви ядове форсира си се перфектно , но турбото като че ли не се чува не знам може това да е внушение или действително да е така.Тъй като това ми е първа кола просто си нямам и на идея от какво може да бъде
?? Иначе колата е обслужена и всичко беше наред . Имам много голямо съмнение да не е причината в турбината ?!?! Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете !! Благодаря предварително. 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Помощ !!! След 2000 оборота колата ми прекъсва :(
Първо добре дошъл! Първия съвет, който мога да ти дам е да прочетеш добре правилата на форума, както и да се запознаеш с търсачката
За колата - диагностика с живи данни отиди да ти направят, за да се разбере. Ще се види и турбината, и помпите. Това, че пали и работи добре съвсем не означава, че горивото е достатъчно за "нагоре" в оборотите. Може и плочката на ГНП да е. С гадаене не става, така че се заеми със задачата, и не забравяй да споделиш после какво е излязло
Успех!
За колата - диагностика с живи данни отиди да ти направят, за да се разбере. Ще се види и турбината, и помпите. Това, че пали и работи добре съвсем не означава, че горивото е достатъчно за "нагоре" в оборотите. Може и плочката на ГНП да е. С гадаене не става, така че се заеми със задачата, и не забравяй да споделиш после какво е излязло
Dirty M5 driveR написа:Първо добре дошъл! Първия съвет, който мога да ти дам е да прочетеш добре правилата на форума, както и да се запознаеш с търсачката![]()
За колата - диагностика с живи данни отиди да ти направят, за да се разбере. Ще се види и турбината, и помпите. Това, че пали и работи добре съвсем не означава, че горивото е достатъчно за "нагоре" в оборотите. Може и плочката на ГНП да е. С гадаене не става, така че се заеми със задачата, и не забравяй да споделиш после какво е излязлоУспех!
Да знам,че трябваше да прочета правилата на форума,но просто ми трябваше бързо решение .. съжалявам за което но ще го направя !! И все пак благодаря ти че ми погна малко или много ... благодарности.
- gigov
- Потребител
-
- Кара: e 39 525tds
Както каза колегата по-горе ,първо диагностика .
Иначе подобни проблеми прави и от развален дебитомер
Иначе подобни проблеми прави и от развален дебитомер
Ами здравейте отново !! оправих си колата оказа се,че е дебитомера за определяне на въздуха ... поне така ми обясниха след като му направих диагностика.Просто проблемът беше,че беше свършил и колата е работила на авариен режим,но вече няма проблеми

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
qvlis1 написа:Ами здравейте отново !! оправих си колата оказа се,че е дебитомера за определяне на въздуха ... поне така ми обясниха след като му направих диагностика.Просто проблемът беше,че беше свършил и колата е работила на авариен режим,но вече няма проблеми![]()
Смени ли го?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
552 к.с. GAS POWEREDVideo -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
6 мнения
• Страница 1 от 1