525d не върви както трябва и прекъсва.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- RhythmiX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525d '02г.
- Мечтае да кара: S65 AMG
525d не върви както трябва и прекъсва.
Здравейте колеги,
Имам няколко проблема с колата,525d ръчна скоростна кутия.
Имам проблем с помпата за ниско налягане,не знам коя е дали е тази под шоф.седалка или тази в резервоара,на диагностиката пишеше помпа за ниско налягане.
Колата понякога гасне когато има по-малко нафта от 30 литра,около 17-8 литра и гасне после,като сложа нафта се оправя.
Такива проблеми създава помпата в резервоара доколкото знам.
Може ли заради нея колата да е мудна в ниските и да няма тяга ?
понякога като и подам рязко газ от 1400-1500 об./мин. някъде преди 2000об./мин. прекъсва все едно има въздух и продължава да върви.
Имам чувството,че понякога колата върви,а понякога не.
Тия дни смятам да я оправя да знам към кое да се насочвам за смяна и какво да кажа да погледнат допълнително.
Имам няколко проблема с колата,525d ръчна скоростна кутия.
Имам проблем с помпата за ниско налягане,не знам коя е дали е тази под шоф.седалка или тази в резервоара,на диагностиката пишеше помпа за ниско налягане.
Колата понякога гасне когато има по-малко нафта от 30 литра,около 17-8 литра и гасне после,като сложа нафта се оправя.
Такива проблеми създава помпата в резервоара доколкото знам.
Може ли заради нея колата да е мудна в ниските и да няма тяга ?
понякога като и подам рязко газ от 1400-1500 об./мин. някъде преди 2000об./мин. прекъсва все едно има въздух и продължава да върви.
Имам чувството,че понякога колата върви,а понякога не.
Тия дни смятам да я оправя да знам към кое да се насочвам за смяна и какво да кажа да погледнат допълнително.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Re: 525d не върви както трябва и прекъсва.
Сменяй помпата в резервоара, от нея е проблема, може от време на време да тръгва и затова колата да върви нормално.
2 мнения
• Страница 1 от 1