боядисване на джанти , кьде
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- naseto1969
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 d a
- Мечтае да кара: 535 d
- Детайли за колата: 525 d с чип
боядисване на джанти , кьде
Колеги , кьде да си боядисам джантите, но да предлагат и услугата- монтаж и демонтаж, защото навсякьде ми казват демонтирай джантите и ги донеси. Е като ги демонтирам кьде да оставя колата без джанти за 2-3 дни.
Re: боядисване на джанти , кьде
Колега ,здравей ако искаш да си боядисаш джантите качествено мястото е банско шосе 3.Там джантите ги почистват с песъкоструй от стари бои корозии и ръждии и после ги боядисват прахово слагат им три слоя боя и стават уникални имат всякакви цветове черно мат сива перла . Караш по бул. Европа преминаваш карулката по посока Метро и след 300 метра свиваш на ляво това е пътя за Банкя тръгваш по него и веднага след 100 метра свиваш в ляво има един портал с бариера и влизаш вътре и в двора свиваш в дясно и хората са там, на самия портал има сервиз на субаро за ориентир.
АЗ там си ги правя на всичките коли от много години досега няма джанти които да са мръднали. С тази дейност хората се занимават от 14 години и са първите в България, паращат им джанти и от вънка аз ги знам от баща ми. Цените им са перфектни 114 лв. за 4бр. 15-ки и 4бр.142 лв. за 17-ки авто бояджиите им искаха по 150 лв. само за боята за
труд отделно телефона последно им беше 088 606 77 00. Ако случайно ги използваш ще останеш доволе
АЗ там си ги правя на всичките коли от много години досега няма джанти които да са мръднали. С тази дейност хората се занимават от 14 години и са първите в България, паращат им джанти и от вънка аз ги знам от баща ми. Цените им са перфектни 114 лв. за 4бр. 15-ки и 4бр.142 лв. за 17-ки авто бояджиите им искаха по 150 лв. само за боята за
труд отделно телефона последно им беше 088 606 77 00. Ако случайно ги използваш ще останеш доволе
- naseto1969
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 d a
- Мечтае да кара: 535 d
- Детайли за колата: 525 d с чип
3 мнения
• Страница 1 от 1