Подкачваща помпа.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 TDS
Подкачваща помпа.
Здравейте колеги.
Вече и при мен когато нивото на гориво е около 15л. колата гасне. Знам че е от помпата и доста четох как да проверя за да съм сигурен в това. Извадих помпата и я пробвах директно на акумулатора и се оказа че работи и то равномерно струва ми се. Върнах я обратно закачих всичко но преди да завия капака на резервоара реших да дам на контакт да чуя дали работи оказа се че неработи. Пробвах няколко пъти но въобще не я чух да работи явно не стига ток до нея. Ще съм благодарен за някъкви съвети.
Вече и при мен когато нивото на гориво е около 15л. колата гасне. Знам че е от помпата и доста четох как да проверя за да съм сигурен в това. Извадих помпата и я пробвах директно на акумулатора и се оказа че работи и то равномерно струва ми се. Върнах я обратно закачих всичко но преди да завия капака на резервоара реших да дам на контакт да чуя дали работи оказа се че неработи. Пробвах няколко пъти но въобще не я чух да работи явно не стига ток до нея. Ще съм благодарен за някъкви съвети.
- gosho_d
- Потребител
-
- Кара: E34->Е39->Е38
Re: Подкачваща помпа.
Мултицет имаш ли? Дай на контакт и провери на клемите на помпата дали има напрежение.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Колега и при мен беше така, провери даили идва ток до помпата, ако не идва е или бушон или релето и, което се намира над акумлуатора, към релето на помпата отива бяли-син кабел. Ако отива ток, както беше и про мен и като извадиш помапата и работи, пробвай следния вариянт, потопи помпата в резервоара така че да засмуче гориво и дай на контакт и ще видиш как тръгва и полека спира и после не тръгва никога докато не я извадиш. С 2 думи ако отива ток до помпата, сменяй смело
Поздрави
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
Бушона е здрав значи остава да проверя релето над акумулатора. Благодаря за отговорите.
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
Колеги на буксата има два тънки и два дебели кабела предполагам тънките са за нивомера а дебелите за помпата ако съм прав значи че до помпата не стига ток. Отзад в багажника над акумулатора има три еднакви релета въртях ги евентуално ако има неработещо но ток не дойде на буксата. Предположения още къде да ровя?
Имам приятел с ТДС Омега.Имаше с помпата в резервоар проблем и на него така уж нямаше ток до помпата,а отвън помпата работеше.Оказа се помпата,смени я и всичко заспа.Иначе и релета сменявахме,бушони търсихме и не та не.
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
Няма как да се обедя че е помпата при положение че не стига ток до нея.
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
Никои ли няма идея освен бушона и релето каква друга причина може да има за да не достига ток до помпата?
Да се разбира от последния ти пост , че си проверил реле и предпазител и ако да остават кабели.
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
Да по нагоре съм писал че съм проверил и бушона и релето. Итересува ме освен тези двете неща има ли друго управление, модул или джаджа в която може да е проблема?
Колега, помпата е и аз бях така до онзи ден . Сложи Я пак, дай на контакт и удари с нещо капака на помаТа и ще се чуе гаранция . Сменяй Я.
Мод : Следващия ти пост с подобен правопис няма да види бял свят !!!
Мод : Следващия ти пост с подобен правопис няма да види бял свят !!!
11 мнения
• Страница 1 от 1