странни проблеми с АБС-а
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- nikolov_ico
- Потребител
-
- Кара: Е39
странни проблеми с АБС-а
здравейте колеги,
цял ден чета и видях че има доста теми и коментари,за което се извинявам че пускам нова тема.
проблема започна от предно ляво колело/така ми изкараха в един сервиз на компа/,казаха ми какво е съпротивлението на датчика между 1100-1300 ома/по спомени/.
свалям левия датчик/замервам-префектен/
свалям десния-има са6тите показания на левия.
отивам пак на диагностика пак съштия датчик.
преди месец отивам в БМВ за смяна на датчик/разпределителен вал/,там след обстоината диагностика ми изкарват че
ТРИ от датчиците не работят.а ни6ти4ко несъм пипвал.
таблото си ми свети като коледна елха през цялото време.от седмица започна да ми прави и проблем с километража и разходомера.навсякаде където четох проблемите идват на куп,а при мен е няква лудница.
значи като запаля и трагна с пове4ко газ работи километража-ако се моткам и не прехвърля 3 хил.оборотарязко не тръгва.ако откаже,спирам гася махам ключа изобшто изчаквам 5 мин.паля тръгвам по рязко и работи.
гледам че модула за абс-а е отварян възможно ли е да са от него вси4ките ядове.заштото на диагностиката само ми казват че няма сигнал на три от колелетата,но сигнала може ли да не идва от блока за управление
то незнам дали е модул/на самата помпа е кадето влизат тръбичките/заштото на е36 е под жапката/да неви объркам.
аз съм с е39 м54 б20 2000год.
благодаря предварително на всеки които има желание да помогне
цял ден чета и видях че има доста теми и коментари,за което се извинявам че пускам нова тема.
проблема започна от предно ляво колело/така ми изкараха в един сервиз на компа/,казаха ми какво е съпротивлението на датчика между 1100-1300 ома/по спомени/.
свалям левия датчик/замервам-префектен/
свалям десния-има са6тите показания на левия.
отивам пак на диагностика пак съштия датчик.
преди месец отивам в БМВ за смяна на датчик/разпределителен вал/,там след обстоината диагностика ми изкарват че
ТРИ от датчиците не работят.а ни6ти4ко несъм пипвал.
таблото си ми свети като коледна елха през цялото време.от седмица започна да ми прави и проблем с километража и разходомера.навсякаде където четох проблемите идват на куп,а при мен е няква лудница.
значи като запаля и трагна с пове4ко газ работи километража-ако се моткам и не прехвърля 3 хил.оборотарязко не тръгва.ако откаже,спирам гася махам ключа изобшто изчаквам 5 мин.паля тръгвам по рязко и работи.
гледам че модула за абс-а е отварян възможно ли е да са от него вси4ките ядове.заштото на диагностиката само ми казват че няма сигнал на три от колелетата,но сигнала може ли да не идва от блока за управление
то незнам дали е модул/на самата помпа е кадето влизат тръбичките/заштото на е36 е под жапката/да неви объркам.
аз съм с е39 м54 б20 2000год.
благодаря предварително на всеки които има желание да помогне
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: странни проблеми с АБС-а
АБС модул 
NAPSTERS написа:АБС модул

- naseto1969
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 d a
- Мечтае да кара: 535 d
- Детайли за колата: 525 d с чип
колега ако идваш в софия обади се , ще ти кажа кьде да отидеш, на мен ми решиха проблема за 180 лв. / на симеоновско шосе , бош-сервиз, всички го знаят/
- nikolov_ico
- Потребител
-
- Кара: Е39
благодаря ви момчета за съдеиствието
аз съшто предполагах че е от него,но вече съм сигурен
аз съшто предполагах че е от него,но вече съм сигурен
- Benzino919
- Потребител
-
- Кара: BMW 525d
- Мечтае да кара: E30 DTM
naseto1969 написа:колега ако идваш в софия обади се , ще ти кажа кьде да отидеш, на мен ми решиха проблема за 180 лв. / на симеоновско шосе , бош-сервиз, всички го знаят/
Колега за ремонт на модола ли си дал 180лв?
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
При положение ,че има толкова много теми за този ABS модул,може ли да продължавате да пускате нови и нови ?!? 

7 мнения
• Страница 1 от 1