Допитване за изпускателната система Eisenmann?!?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d 2000г.

Допитване за изпускателната система Eisenmann?!?

Мнение от chehut » 31 Юли 2011, 20:11

Здравейте колеги, понеже съм решил да си правя колата и чух за тази изпускателна система, четох доста, но ми се иска да се консултирам и с вас. Някой има ли подобна тук от форума, или някой негов приятел за да ми каже какви са впечатленията от нея, дали е толкова ефективна колкото я дават?! Знам, че в България още нямат представителство и знаете ли някой в Бг, който да набавя такива системи? :)
Благодаря ви :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Допитване за изпускателната система Eisenmann?!?

Мнение от meha » 31 Юли 2011, 22:49

С тоя дизел,по-добре си карай така ;)
Иначе марката която си избрал,определено за мен е най-добрата :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от chehut » 31 Юли 2011, 23:00

Защо мислиш, че е по-добре така? Може ли и такъв вид модификация да повреди нещо колата?

Марката е наистина сериозна, както и цените й :lol: Избрах я нея, защото пишат много положителни неща точно за тези изпускателни дизелови системи. Гледал съм десетки клипове в нета, за да добия представа и не е никак зле. :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 01 Авг 2011, 0:58

Колега, ти ме уби сериозно ! Ако знаеш наистина колко струва пълния комплект на Айзенман, ще се откажеш със сигурност !
Най-добре си вземи Blueflame, цени народни и добро качество. Или Supersprint !!!!
Моето Х5 беше със Синия пламък, няма ти казвам какъв звук имаше :yes: :yes:
Сега последно навигация ли ще слагаме, чип или Айзенманн ?
Доста трябва да поработиш на тази бригада !!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от chehut » 01 Авг 2011, 1:08

Твоята Х5 дизелова ли беше? Ще погледна цените на тези фирми, които каза, но аз знам колко е цената за моята кола 900евро. Тезо марки които ми препоръча имат ли представителство в България? :)

П.п. Парите за стягането на колата ми няма да са от бригадата, ами съм събрал, но все пак... :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от chehut » 01 Авг 2011, 1:55

Проверих, Blueflame нямат за е39, а Supersprint имат, но никъде не намирам клипче да чуя за какво иде реч :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 01 Авг 2011, 8:22

chehut написа:Проверих, Blueflame нямат за е39, а Supersprint имат, но никъде не намирам клипче да чуя за какво иде реч :)

Не ти трябва... на дизелова кола не си струва...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 01 Авг 2011, 9:52

Здрасти, не е кой знае какво като цена специално за теб Е39 530D
:arrow: http://www.supersprint.com/en/prod-57-6 ... ___03.aspx

Аз лично имам доверие на тази марка :D Всичко което дойде е много добре направено и се монтира бързо и хубаво, звука е много добър при V12, при мен лично остана да монтирам само разплетени колектори. За да постигна макс от генерацията, при
300 коня кола гарантират над 30-40 коня, които не са кой знае какво и на теглото на купето няма да има огромна разлика.
Мога да ти дам телефон на един пич от София, който ми достави нещата много е коректен а и ще можеш да чуеш и видиш
при него генерация сложена на Е39 М5.

P.S. Ако решиш да монтираш поне Аз не бих премахнал катализатора ако не го заменеш със спортен! Получавасе едно дразнещо дранчене / резонанс. А за Е39 дизел не виждам спортни катализатори и колектори както има за мен.

Успех

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 540ia

Мнение от Jikata » 01 Авг 2011, 15:56

здравейте колеги, незнам как си видял цена от 900 евро за цяла генерация, при положение че на моята само крайното гърне като ново е 770 евро.иначе поне аз съм страшно доволен и пак бих си взел такова , когато това сгане някой ден. Не те знам как си финансово , но погледни и суперспринта, понеже на колегата Петар Ангелов в12 с спринта наистина вади страхотен звук

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 01 Авг 2011, 16:21

Жико Аз за Е39 530D дадох какво се заменя, специално Supersprint не предлагат катализатори и колектори явно не смятат да ги правят, плюс това ти си бензин :!: Лично ако Аз трябва да го правя не бих сменил на дизела генерацията / говора за цялата /, ако е за едно задно гърне виж като почне да ти прави проблеми тогава може да помислиш за нещо друго :!:
Общо взето смисъл голям няма да дигнеш 20-30-40 коня с генерация от мотора до края, наистина мотора по добре ще диша и няма с колектори да вкарва отработени газове но файдата не е кой знае каква а цената е много ама много сериозна....

При тебе, при мене звук да има страхотен но при дизел не ми се вярва, но пък от опит глава не боли колегата като иска да направи проба...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от chehut » 02 Авг 2011, 22:04

Ами искам да сменя ако ще сменям цялата генерация, но сега след като проверих колко пари ще излезе всичко... и ще го отложа във времето. :) Благодаря Ви за мненията! :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 03 Авг 2011, 3:40

Ето ти да чуеш М-ката ми как се чува с eisenmann -> http://www.youtube.com/watch?v=krnTioplWa0
Трябва да има клипове в тубата и с дизели, но аз също не бих си купил генерация за дизел, лично мнение ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от chehut » 05 Авг 2011, 23:38

Благодаря на Всички за съдействието! Това начинание реших да е едно от последните неща които ще правя по колата, защото не са никак малко пари за цялата генерация, а пък и ще проуча по-обстойно как стоят нещата при смяната й. :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от angel055 » 08 Авг 2011, 11:52

Аз също съм на мнение , че на Е39 дизел няма смисъл от генерация ( най-много крайно гърне ) . А на колегата Мката е много добра :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 08 Авг 2011, 12:04

chehut написа:Благодаря на Всички за съдействието! Това начинание реших да е едно от последните неща които ще правя по колата, защото не са никак малко пари за цялата генерация, а пък и ще проуча по-обстойно как стоят нещата при смяната й. :)

Смяната е най лесната работа :!: Всичко ти идва в комплекта...
Проблема е парата :paranoid:

Успех

Следваща

Назад към E39