525D има ли подгряващи свещи,колко струват
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- shumito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D Turing
- Мечтае да кара: 530xd Turing
525D има ли подгряващи свещи,колко струват
Здравейте от скоро съм собственик на 525Д е39.Въпросът ми е имали подграващи свещи,ч днес при -10 малко зор запали, от третия път а акумулатотът ми е чито нов.КЪде ще ми препоръчате да ги сменя,понеже съм от Габрово
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: 525D има ли подгряващи свещи,колко струват
Има разбира се по една на всички цилиндри и се сменят всичките,като дадеш на контакт жълтата лампичка за подгряването не ти ли светва и изгасва след няколко секунди? Ако даваш на контакт и веднага въртиш нормално да не пали на -10. 
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
2 Пълна CH203 CH203/002 CHAMPION СВЕЩИ ПОДГРЕВНИ (двойна намотка) 28,41 лв.
Това са твоите свещи.Естественно има и по евтини,за сметка на качеството разбира се
Поздрав
Това са твоите свещи.Естественно има и по евтини,за сметка на качеството разбира се
Поздрав
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
БЕРУ - 20 и няколко лв зависи от номерата за твоята, а това е най-добрия вариант за колата ти
Забрави за БОШ Шампиони и разни други...
- Salenko
- Потребител
-
- Кара: Е39 525D
- Мечтае да кара: E60 m-power
- Детайли за колата: 2002г.
Понякога съм се чудил на някой въпроси тук във форума,но този ме разби.
Извинявам се ако
,но ми се струва ,че някой просто иска да си почати с някой и за това задава такива въпроси(надявам се да е така)...та колега колата ти има 6 подр.свещи...не знам за другите но аз лично си купих Бош и съм много доволен цена:38лв/бр. Успех!!! 
Извинявам се ако
,но ми се струва ,че някой просто иска да си почати с някой и за това задава такива въпроси(надявам се да е така)...та колега колата ти има 6 подр.свещи...не знам за другите но аз лично си купих Бош и съм много доволен цена:38лв/бр. Успех!!! 
колега защо отговаряш на въпроси само когато може да имаш няква ползаПресиян Василев написа:2 Пълна CH203 CH203/002 CHAMPION СВЕЩИ ПОДГРЕВНИ (двойна намотка) 28,41 лв.
Поздрав
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
drajevski написа:колега защо отговаряш на въпроси само когато може да имаш няква ползаПресиян Василев написа:2 Пълна CH203 CH203/002 CHAMPION СВЕЩИ ПОДГРЕВНИ (двойна намотка) 28,41 лв.
Поздрав
въобще не съм съгласен че колегата отговаря само когато има полза помага с каквото може на колегите и лично на мен ми е вършил услуга и то безвъзмездно мисля му дължиш извинение колега
Барай шишарката Минкеее ....
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
drajevski написа:колега защо отговаряш на въпроси само когато може да имаш няква ползаПресиян Василев написа:2 Пълна CH203 CH203/002 CHAMPION СВЕЩИ ПОДГРЕВНИ (двойна намотка) 28,41 лв.
Поздрав
Кьде намери полза пьк в мнението ми бре човек ? То аз ако разчитам на форума зада сменя на някои си свещите по добре да лягам и да умирам.
Вьобще не го познавам колегата с тази е39-ка ,камо ли да тьрся нещо комерсиално .
То Габрово мальк град ама чак село нее .
Диагностиката не е гледане на телевизия !
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Поздрав
Колега отвори коя да е тема за ТДС в Е34, Е39 и Е36, да видиш дали колегата Пресиян не съветва най-адекватно
Само адекватно ли то той като сложи точката на края на изречението и край нема писане по-нататък.
Ама айде още има мерак да пописва та и ний ( е такивва като мен имам предвид
) да попооткраднем некоя фатка ( кой как ако може де ) , че ше дойде време и кат кже ай си гле..те раб...та , ама чатка ги момчето и аз съм понамазал от негови безплатни съвети
. Няма смисъл да спорим тука за цени и комерсиалност има достатъчно място във форума всеки да се изтъква и рекламира как може, все пак това е технически раздел . Живи и здрави и успех . 
. Няма смисъл да спорим тука за цени и комерсиалност има достатъчно място във форума всеки да се изтъква и рекламира как може, все пак това е технически раздел . Живи и здрави и успех . - M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
LUCIFER'S написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=26172
Това е твоят човек
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- shumito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D Turing
- Мечтае да кара: 530xd Turing
благодаря ви колеги,бяхте ми много полезни и изчерпателни.нямам лемпа,щото съм с големия борд и ми изписва,че подгрява.Вкнижката прочетох,че при ниски темп.под-7,трябва да се подгрее и да се изчака след това около 30 сек.и тогава да се пали.А на колегата дето му се sтрува че въпросът мие глупав,ще кажа:НИКОЙ НЕ СЕ Е РОДИЛ НА BMW.BLAGODARQ PAK
- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 DA Touring 01г
а защо на мойта кола не светва никаква лампичка за свещи на таблото
.Вече втора зима пали от раз без за се замисли, а лампа за свещи не съм видял, чак почвам да се притеснявам

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
kbarterov написа:а защо на мойта кола не светва никаква лампичка за свещи на таблото.Вече втора зима пали от раз без за се замисли, а лампа за свещи не съм видял, чак почвам да се притеснявам
![]()
![]()
А изписва ли ти "Pre Heating"?
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2