Tърся М5 Е39 за сверка...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Tърся М5 Е39 за сверка...
Така колеги, поради факта че направих доста гонки срещу различни противници с Алпината и всеобщотото мнение е че тая кола върви доста повече отколкото би трябвало, логичния ход е да я сравня с М5-ца!Лошото е че не знам във Варна да има такава, но пък хубавото е че ходя и в София, та ако някой знае човек с М5 Е39 готов за сверка, независимо дали пише тука или не, ще съм много благодарен да получа координатите му или просто да се уговорим за определен ден и място за сверката!Понеже нема вече срийтрейсинг раздел не съм писал за гонките и конкретната тема я пускам тука!Ако има заинтересовани мога да дам и по подробна информация, поздрави и благодаря предварително!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Tърся М5 Е39 за сверка...
Има един човек с E39 M5 но лятото няма намиране..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
За ква Алпина говориме, че нещо не съм много запознат?
Познавам един пич от Ботевград, има М5ца доста читава

Познавам един пич от Ботевград, има М5ца доста читава

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
няма смисъл резултата е ясен в полза на М 

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Във Ловеч също има една, но не познавам човека.
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Хммм вярно,че алпината върви яко ама М5 рови асвалта...незнам М-ката е голяма риба!!! 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
mityo105 написа:Така колеги, поради факта че направих доста гонки срещу различни противници с Алпината и всеобщотото мнение е че тая кола върви доста повече отколкото би трябвало, логичния ход е да я сравня с М5-ца!Лошото е че не знам във Варна да има такава, но пък хубавото е че ходя и в София, та ако някой знае човек с М5 Е39 готов за сверка, независимо дали пише тука или не, ще съм много благодарен да получа координатите му или просто да се уговорим за определен ден и място за сверката!Понеже нема вече срийтрейсинг раздел не съм писал за гонките и конкретната тема я пускам тука!Ако има заинтересовани мога да дам и по подробна информация, поздрави и благодаря предварително!
Голямо реване ще ревеш

До 200 вървя наравно с Z3M дало 20 киловата на колелата повече от сток, демек е към 350 коня поне, а от 200 нагоре му дърпам 3-4 коли до 270, също вървя на равно с мерена А3ка 4х4 220 киловата на колелата!Алпината по всеобщо мнение върви повече от колкото трябва и читаво М5 ще отговори на колко точно повече!Намерете едно, аз съм готов да загубя, не ми е проблем това, тук целта е така да се каже научна 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
mityo105 написа:Намерете едно, аз съм готов да загубя, не ми е проблем това, тук целта е така да се каже научна
Кажи навит ли си да му кажа на човека после вие ще се доразберете, говоря за Ботевград има място идеално за целта, говориме за летящ старт (Мката до 300 върви), за колата съм сигурен че е много читава...
п.с. Никой не каза все пак за каква алпина говориме?

Абе аз още първия пост съм писал че става дума за Варна и в определени моменти София, ти къде ме хвърли Благоевград чак, за една гонка да пропътувам България!Алпината е Б10 4.6 347 коня на 1750 кила, но върви като за доста повече коне и логично търсим силен съперник за проверка, а какво по добро от М5!
- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
БОТЕВГРАД не БЛАГОЕВГРАД намира се на 50-60 км от София, като идваш от Варна към София, отбивката е малко след Правец, като идваш от Варна и от там до Ботевград са около 5-10км, демек цялото отклонение е около 20км.
Емиии, кьорава работа, то си пише Ботевград, ама на
Между другото намерих човек с М5 от София който е готов да пробваме, макар че по прясно инфо от тая вечер, най вероятно ще бия М5, по простата причина, че кола която съм побеждавал е пробвала с М5 и го е била, та......нема лошо да пробваме все пак, не се знае коя кола на кво дередже е била

Между другото намерих човек с М5 от София който е готов да пробваме, макар че по прясно инфо от тая вечер, най вероятно ще бия М5, по простата причина, че кола която съм побеждавал е пробвала с М5 и го е била, та......нема лошо да пробваме все пак, не се знае коя кола на кво дередже е била

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
mityo105 написа:Емиии, кьорава работа, то си пише Ботевград, ама на![]()
http://www.fastestlaps.com/car459a8badeaedc.html
http://www.fastestlaps.com/car_Alpina_B ... ronic.html
Не можеш да я биеш

Митьо моят съвет е карай си колата нормално и не я пускай по драгове, защото гаранция, че ще се изсереш отгоре й.... голям мор е драга за мотора!!!
- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
LUCIFER'S написа:
Митьо моят съвет е карай си колата нормално и не я пускай по драгове, защото гаранция, че ще се изсереш отгоре й.... голям мор е драга за мотора!!!
Имам един RS 2000. Разпилена му е главата, има сп валове, чипосан е, друга генерация, има керамичен съединител, няма еко меко системи и тн, кара се без въздушен филтър, въздуха му е изведен от капака и на отвора е сложена мрежа, да спира едрите буклуци., масло не се сменя само се долива ( 3-4л за 10К км ). 2г само за това го изкравам, да си начеша крастата има вече 3 катастрофи и двигателя не е мръднал, а счупи карета, скорости и тн. Тия коли с тия двигатели са направени да издържат на натоварване. Няма смисъл да си купиш такава кола и да я караш като баба Пена. Освен това ако двигателя е топъл, тия стартове не са чак такава болка за умиране. Студения старт много повече износва колата от топлия драг, не случайно бегачките ги чакат да загреят.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
eddy написа:LUCIFER'S написа:
Имам един RS 2000. Разпилена му е главата, има сп валове, чипосан е, друга генерация, има керамичен съединител, няма еко меко системи и тн, кара се без въздушен филтър, въздуха му е изведен от капака и на отвора е сложена мрежа, да спира едрите буклуци., масло не се сменя само се долива ( 3-4л за 10К км ). 2г само за това го изкравам, да си начеша крастата има вече 3 катастрофи и двигателя не е мръднал, а счупи карета, скорости и тн. Тия коли с тия двигатели са направени да издържат на натоварване. Няма смисъл да си купиш такава кола и да я караш като баба Пена. Освен това ако двигателя е топъл, тия стартове не са чак такава болка за умиране. Студения старт много повече износва колата от топлия драг, не случайно бегачките ги чакат да загреят.
Е да ама ти караш бангията на драгове, а специално АЛПИНА има и колекционерска стойност освен тунинговано БМВ... и е кола за един друг клас от хора.... това е вечната класика на БМВ

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3