за свестен сервиз
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
за свестен сервиз
Моля да ми помогнете за свестен сервиз в София. Много се радвам, че открих този саит > Тук наистина има компетентни хора! А и искам да ви помоля да ми окажете съдействие за намирането на жило за стептроника. Мисля че е клеясало и трудно остава на "П", което ми създава проблем с паркирането и паленето след това. Благодаря
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: за свестен сервиз
Иди в Дару Кар, вземи номера на частта и ми я пусни тук или на ЛС и ще ти дам цена и срок. 

здрасти...частта е дясно огледалоп за е-39. като механизма е здрав трябва ми капака и стъклото(с подгряванеи панорама ..евентуално)
Не се циганя, но просто знам че се намират тези компоненти ...защо да давам 400 лв за огледало
Благодаря
Не се циганя, но просто знам че се намират тези компоненти ...защо да давам 400 лв за огледало

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
banga написа:здрасти...частта е дясно огледалоп за е-39. като механизма е здрав трябва ми капака и стъклото(с подгряванеи панорама ..евентуално)
Не яе се циганя, но просто знам че се намират тези компоненти ...защо да давам 400 лв за огледалоБлагодаря
имам стъкло - ела в неделя на ЕКОто и получаваш!
- ICE
- Ледения
-
banga написа:здрасти...частта е дясно огледалоп за е-39. като механизма е здрав трябва ми капака и стъклото(с подгряванеи панорама ..евентуално)
Не се циганя, но просто знам че се намират тези компоненти ...защо да давам 400 лв за огледалоБлагодаря
Даваш ми номер на част и ти давам цена

ПП. На колегата CheGevara

- ICE
- Ледения
-
6 мнения
• Страница 1 от 1