Питане стъкла за огледала на Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Питане стъкла за огледала на Е39
Колеги искам да попитам имате ли идея къде мога да намеря стъкла за страничните огледала за Е39 с отопление и потъмняване, освен в Дару Кар? Благодаря предварително.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
в Ебау ги има за около 30 ЕУР - нормални с подгряване.
Аз имам 1 цяло на което нещо не му работи подгряването (от мойта кола е) и 1 което е спукано по средата, но пък му работи подгряването
може да ги трампим за бира 
Аз имам 1 цяло на което нещо не му работи подгряването (от мойта кола е) и 1 което е спукано по средата, но пък му работи подгряването

CheGevara написа:в Ебау ги има за около 30 ЕУР - нормални с подгряване.
Аз имам 1 цяло на което нещо не му работи подгряването (от мойта кола е) и 1 което е спукано по средата, но пък му работи подгряването може да ги трампим за бира
Бива, поне да има с какво да карам като пак ги гепят.
Оферирам по бира на огледалце

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
bibipec написа:CheGevara написа:в Ебау ги има за около 30 ЕУР - нормални с подгряване.
Аз имам 1 цяло на което нещо не му работи подгряването (от мойта кола е) и 1 което е спукано по средата, но пък му работи подгряването може да ги трампим за бира
Бива, поне да има с какво да карам като пак ги гепят.
Оферирам по бира на огледалце
![]()
![]()
става дума за КАСА бира

само да видим по кой да ти ги прата

п.п.
сега видях че искаш такива които автоматично потъмняват (Chrom). Аз не съм с такива, пък и те са скъпички-2 ръка се намират за около 50 еурони. Гаранция - франция

намерих си огледалца
Става и по каса бира
. Аз си намерих временно едни на улица козлодуй в някакъв магазин. Застрахователя призна щетата и си поръчах оригинални
.
пп
Колата си беше с потъмняващи оригинално, не правя upgrade. Ако ми падне път към Мюнхен, там ще се отчета с бирата

пп
Колата си беше с потъмняващи оригинално, не правя upgrade. Ако ми падне път към Мюнхен, там ще се отчета с бирата

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
bawareca написа:Самозатъмняващите стъкла са 804 лв. бройката в КАМОРАТА/ДАРУ
Еми то колегата кара скъпотийка!

7 мнения
• Страница 1 от 1