помощ - ПАДНА МИ СТЪКЛОТО :(

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таратайка 97 година
Мечтае да кара: бял кон с млада булка :)

помощ - ПАДНА МИ СТЪКЛОТО :(

Мнение от The_lord76 » 09 Апр 2009, 14:23

КОЛЕГИ моята барака нещо взе да се скапва, вчера като свалях стъклото на задна дясна врата и като се опитах да го затворя то остана в долно положение. какво може да се е счупило, значи като го вдигна ръчно с ръце се качва и няма проблем, но като ползвам копчето неиска да се вдига, работи само копчето за сваляне/.
Ivanoff

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 09 Апр 2009, 14:37

Имаше една тема с твоя проблем из форума,точно за задно стъкло.ако не се лъжа проблема беше във машинката маи.Потърси добре с търсачката

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Scouser » 09 Апр 2009, 23:44

Регулатора на механизма ти се е счупил, може или да го поправиш или да си купиш нов.

Ето ти един линк като за начало:

http://www.bmwtips.com/tipsntricks/WindowRegulator/regulator.htm

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 10 Апр 2009, 9:40

В момента и аз съм със същия проблен-на същата врата и стъкло,беше се получило и на предното стъкло-там се бяха отка4или само вода4ите и нямаше нито с4упено,нито съм сменял нещо,дано пак да е така.
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 10 Апр 2009, 9:59

потърси темата, дори там съмписал как да си го оправиш без пари.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 23 Апр 2009, 8:12

Махнете кората на съответната врата и си вижте водачите дали са наред и жилото. Понякога ако е прецакано жилото може да изкарва стъклото от водачите аз имах такъвв проблем на жилото имаше едно оловно нитче дето ми се беше отчупило част от него и в резултат стъклото ми не се дигаше понякога. Това на задна дясна врата. Ники Николов ми го оправи проблема като пробвахме какво ли не но единственият начин поне в моят случай бе смяна с нов механизъм на стъклото. За справка механизма струва нов около 500лв. Аз взех втора ръка от блъснато е39 2001ва за 200лв. някъде и Ники ми го смени и от тогава няма ядове.
Ако имате нещо счупено по механизма имаите предвид че частите не се продават отделно за него а върви само целия механизъм в комплект.
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAVARIA » 23 Апр 2009, 13:41

DroW написа:Махнете кората на съответната врата и си вижте водачите дали са наред и жилото. Понякога ако е прецакано жилото може да изкарва стъклото от водачите аз имах такъвв проблем на жилото имаше едно оловно нитче дето ми се беше отчупило част от него и в резултат стъклото ми не се дигаше понякога. Това на задна дясна врата. Ники Николов ми го оправи проблема като пробвахме какво ли не но единственият начин поне в моят случай бе смяна с нов механизъм на стъклото. За справка механизма струва нов около 500лв. Аз взех втора ръка от блъснато е39 2001ва за 200лв. някъде и Ники ми го смени и от тогава няма ядове.
Ако имате нещо счупено по механизма имаите предвид че частите не се продават отделно за него а върви само целия механизъм в комплект.

продават се ремонтни комплекти колега /без двигателчето/ жила колелца и т.н около45-50лв струват

ПС извинявам се за големите букви нещо стана така и не разбрах какво :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таратайка 97 година
Мечтае да кара: бял кон с млада булка :)

здравейте колеги

Мнение от The_lord76 » 23 Апр 2009, 14:48

в събота и неделя съм свободен , някъде по хасково няма ли някой колега дето да ми я погледнат, иначе тука из кърджали и момчилград няма такива екстри?.
благодаря предварително
Ivanoff

Назад към E39