CD MP3
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
CD MP3
Колеги, пускам тази тема, не защото е нещо ново, а защото не намерих конкретно решение из форума! Изчетох всичко каквото има в него, но темите приключват недовършени, или с някакви решения без конкретни обяснения. Имам Е39 - голям БК, бизнес РДС и мултиволан. Искам да слушам МП3-ки и варианта в момента е радио ФМ трансмитер - знаете че качеството е като да слушаш радиоточка! Искам да слушам МП3 или СД, като неискам да променям интериора ( да сменям панелите, защото част от инфото от БК ми излиза там) и да управлявам музиката от волана. Бях вече в "Тояга" и ми казаха че могат да ми сложат чейнджър, но нямали преходници и трябвало да си намеря сам - да си поръчам от и-бей и т.н.
Желанието ми е много елементарно - според мен - да отида в специализиран сервиз, където да ми предложат някакви варианти, избирам си, плащам си, и всички сме щастливи! Във форума има наистина много добри решения, но са "направи си сам", а аз немога и няма да седна да се занимавам! Е, надявам се да ми дадете конкретни решения!
Благодаря на всички отзовали се!
Желанието ми е много елементарно - според мен - да отида в специализиран сервиз, където да ми предложат някакви варианти, избирам си, плащам си, и всички сме щастливи! Във форума има наистина много добри решения, но са "направи си сам", а аз немога и няма да седна да се занимавам! Е, надявам се да ми дадете конкретни решения!
Благодаря на всички отзовали се!
- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
Конкретно решение
Ето ти работещо решение, при мен работи без проблем.
1. Конфигурацията ми е същата като при теб - Голям БК, чейнджър който не чете MP3.
2. От тука http://www.gromaudio.com/ си купих iPod интерфейс за БМВ. Подържа всички модели на Apple.
3. Управлението става от волана или от БК, iPod-а се връзва на мястото на чейнджъра и се захранва от същия кабел. Подържа цялата плейлиста, тоест всички песни или отделни плейлисти.
Поздрави,
1. Конфигурацията ми е същата като при теб - Голям БК, чейнджър който не чете MP3.
2. От тука http://www.gromaudio.com/ си купих iPod интерфейс за БМВ. Подържа всички модели на Apple.
3. Управлението става от волана или от БК, iPod-а се връзва на мястото на чейнджъра и се захранва от същия кабел. Подържа цялата плейлиста, тоест всички песни или отделни плейлисти.
Поздрави,
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: Конкретно решение
lowlevel написа:Ето ти работещо решение, при мен работи без проблем.
Поздрави,
+1 за тоя вариант, използвам същото.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- kranki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
Re: Конкретно решение
lowlevel написа:Ето ти работещо решение, при мен работи без проблем.
Поздрави,
Всъщност проблема е, че нямам чейнджър! Ако имах чейнджър, голяма работа че не чете МП3, просто щях да си записвам нормален формат дискове! Незнам дали мога да включа чейнджър или Айпод към оригиналната музика??? Къде мога да попитам и да го направят? Естествено ако мога с Айпод - това е най-доброто решение!

Благодаря ти!
kranki написа:колега сподели цената и от каде го закупи
[/u]lowlevel написа:Ето ти работещо решение, при мен работи без проблем.
Поздрави,
- kranki
- кандидат ентусиаст
-
- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
От там де :)
Отиваш на дистрибутори и ти казват че световният дистрибутор е http://indashpc.org/new/ правиш поръчката от там. Струва около 80 долара. Пристигна за около 7-8 дни нормална доставка.
Виж дали поне нямаш кабели за чейнджър изведени отзад в багажника. Все си мисля че поне инсталация може да има.
Виж дали поне нямаш кабели за чейнджър изведени отзад в багажника. Все си мисля че поне инсталация може да има.
- kranki
- кандидат ентусиаст
-
Колега lowlevel , като нямам CD чейнджър, къде да включа I-pod?
Изобщо BMW Business RDS имали такава опция за CD чейнджър? Абе що не ми се обадиш и да се видим някъде за да ми покажеш тази магия?! Това ми е номера 0888/493 446
Благодаря ти mitkovoto! Като ме светнат колегите по горните въпроси, ще се възползвам от това инфо!
Колеги, искам да ви питам за колоните във вашите коли. Смятам да ги сменя, защото ми се струват доста кухи, но пък кви да са, като са на 10 години. Някой имали опит с тази гимнастика - да ми препоръча модел и къде да извърша тази манипулация?
Изобщо BMW Business RDS имали такава опция за CD чейнджър? Абе що не ми се обадиш и да се видим някъде за да ми покажеш тази магия?! Това ми е номера 0888/493 446
Благодаря ти mitkovoto! Като ме светнат колегите по горните въпроси, ще се възползвам от това инфо!
Колеги, искам да ви питам за колоните във вашите коли. Смятам да ги сменя, защото ми се струват доста кухи, но пък кви да са, като са на 10 години. Някой имали опит с тази гимнастика - да ми препоръча модел и къде да извърша тази манипулация?

- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
оки
Само нека се върна другата седмица от почивка. Иначе не знам дали този модел има връзка с чейнджър. Това БМВ ми е първата кола от тази марка и не съм запознат с детайли. Иначе ей тука ако прочетеш пише че има няколко варианта за връзване - през чейнджър, директно в аудиото на колата, или през AUX интерфейс. Даже при поръчката казваш с кой кабел да ти го пратят. http://indashpc.org/new/ipod_adapters/grom-ipod-bmw.html Даже има инструкция за монтаж която може да прегледаш преди да поръчаш.
Поздрави,
Поздрави,
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Business RDS-a по принцип може да управлява чейнджър. Дори да нямаш кабели не е проблем да се сложат, отзад на радиото има съответните куплунзи.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4