Как да си сложим speedcams в навигационната карта.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- flex333
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 525d 2003
- Мечтае да кара: Bmw 760li F01
Re: Как да си сложим speedcams в навигационната карта.
Здравейте колеги, някой може ли да даде актуален линк за сваляне на v32Speedcams/NightMode ...линка от първата страница не работи.Каква е разликата от ъпдейта на v32Speedcams/NightMode на ivo1bg и каква е от BMW Navigation OS - v32 от този сайт http://www.neiloakley.com/,Също има и на оригиналната BMW Navigation OS - v32 (Original) която е също от този сайт http://www.neiloakley.com/ .На кой от ъпдейтите има испански език, че специално него го разбирам повече от английския.Мерси много и БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЛОЖЕНИЯ ТРУД

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Разлика няма, дърпай го от сайта на Нийл. В модифицираната версия са активирани съобщенията на камерите за скорост ако ги имаш в картата. Това всичкото има значение ако си с МК4 (ДВД) навигация. Ако си с ЦД тази опция нама да я имаш и оригиналния софт също ще ти свърши работа.
Испански има на всички дискове, ако колата ти има испански, след ъпдейта пак ще си го има, но тъй като се съмнявам да е така, ако искаш испански, ще трябва да някой да ти кодира колата с езици, каквито ти искаш.
Испански има на всички дискове, ако колата ти има испански, след ъпдейта пак ще си го има, но тъй като се съмнявам да е така, ако искаш испански, ще трябва да някой да ти кодира колата с езици, каквито ти искаш.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Каква тъпа работа значи. Вчера реших да сменям картинката на boot screen-a на навигацията и уж всичко мина както трябва, обаче като завъртя ключа и направо ме мята на основното меню, нищо не излиза дисплея. Вкарах новата картинка в navboot файла, пипнах и файловете с версията, да не пиша 2 диска и като мина успешно инсталирането само веднъж(първия път) се показа новата картинка и това беше. Повече не ще да излиза. Някакви идеи?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Голяма е картинката, като kB. Ако можеш я намали и давай на ново
. Вече не си спомням над колко кВ картинки, компа не искаше да ги показва.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
ivo1bg написа:Голяма е картинката, като kB. Ако можеш я намали и давай на ново. Вече не си спомням над колко кВ картинки, компа не искаше да ги показва.
Мерси Иво. Над тия кв изобщо не съм се замислял. То много подробно бе, пиксели, dpi, gif формат, не знам си какво....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Здравейте, и при мен не може да се импортнат спиид камерите пише 0. Десет. знак ми е точка. Пробвах с всички други видове ПОИ-та но пак ми показва само 0. Може ли някой да каже как се оправя този проблем. Благодаря предварително.
Здравейте! Имах следния проблем:исках да си променя splash screen-а следвах всичко както е описано (може някъде и аз да съм объркал)но след като го промених проверих с програмата navtweak 2.6 (2.7 версията ми забиваше) и беше променено , заместих файла navboot обратно с Ultraiso , записах го в img на CD ... следвал съм всичко както трябва.Сложих диска и компа умря, диска се въртеше вътре, но диода power не светеше и менюто ми стана дървено изчезна ми навигацията.Прочетох в форума но пишеше , че ако диска се върти а power не свети или е изгорял бушона или компа е заминал.Записах си на друг диск софта http://neiloakley.com/BMW/v32_Night_all ... OIson.html Сложих диска въртя го малко и си тръгна по стара му.Преди това опитах и с по старата версия V30 но не стана. С MK4 съм!!! Има ли някои от Плевен, който го е правил и може да ми покаже как точно става и къде бъркам? Благодаря предварително!!!
- Svetozart
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d
Здравейте,
аз съм с МК3, версията на софтуера е 3-1/30.
Ако ъпдейтна с V32. ще мога ли да си сменя езика на компютъра от италиански на английски.
В колата има инсталирани само италиански и немски.
След ъпдейта ще ми искали KEY CD, ако да от къде мога да си сваля имидж за него?
благодаря предварително на отзовалите се.
Ако ъпдейтна с V32. ще мога ли да си сменя езика на компютъра от италиански на английски.
След ъпдейта ще ми искали KEY CD, ако да от къде мога да си сваля имидж за него?
Svetozart написа:Здравейте,
Няма да можеш да си смениш езика, но можеш да пишеш на Иво (ivo1bg, автора на темата) и ще ти свърши всичкото ъпдейт, език и т.н. за нула време.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Писали сме заедно 
Да колега, ще можеш да смениш езика, но за целта ще ти трябва програма като Navcoder или Inpa за да кодираш навигацията с новите езици. Само софта няма да ти свърши работа, трябва да кажеш на колата да зареди други езици и това става с тези програми. Щом си с 3-1/30 няма да ти иска Key-CD.
Друг е въпроса ако искаш БГ език. Това става по друг начин
.

Да колега, ще можеш да смениш езика, но за целта ще ти трябва програма като Navcoder или Inpa за да кодираш навигацията с новите езици. Само софта няма да ти свърши работа, трябва да кажеш на колата да зареди други езици и това става с тези програми. Щом си с 3-1/30 няма да ти иска Key-CD.
Друг е въпроса ако искаш БГ език. Това става по друг начин

- Svetozart
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на IVO1BG!
за съжаление не мога да му напиша ЛС, защото ми дава, че няма такъв потребител.
Иво ще мога ли да те помоля да ми смениш езика на компа на англйиски?
Дай някакъв телефон за да се разберем ако си навит.
Svetozart написа:Благодаря на IVO1BG!
Ето ти направо линк заа ЛС с Иво.
ucp.php?i=pm&mode=compose&action=quotepost&p=4057613
Най вероятно си объркал изписването на ника му.
- Svetozart
- кандидат ентусиаст
-
- fissikela
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 525d Touring
- Мечтае да кара: Сред колегиални шофьори
- Детайли за колата: М пакет
Здравейте.
От няколко дни се опитвам да си направа софтуера на навигацията и все не успявам.Следвам описанието от първата страница и все ми излиза грешка в програмата, от там тая ми се затваря и всичко отива на кино.
Искам да помоля ако някой има и разполага с диск с софтуера на навигацията на е39 мк4 на български или то поне да е читав, нека ми даде линк да го инсталирам.При мен менюто е на български ,пълно с правописни грешки и отделно на това сплаш скриина е Х5
Мерски
От няколко дни се опитвам да си направа софтуера на навигацията и все не успявам.Следвам описанието от първата страница и все ми излиза грешка в програмата, от там тая ми се затваря и всичко отива на кино.
Искам да помоля ако някой има и разполага с диск с софтуера на навигацията на е39 мк4 на български или то поне да е читав, нека ми даде линк да го инсталирам.При мен менюто е на български ,пълно с правописни грешки и отделно на това сплаш скриина е Х5
Мерски
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Кога ти дава грешка, на коя стъпка? Ако компютъра ти е настроен да възприема запетайката като десетичен знак, ще трябва да го смениш с точка.
В Бг менюто, поне това, което съм правил аз, няма правописни грешки
.
Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2
В Бг менюто, поне това, което съм правил аз, няма правописни грешки

Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2