Претапициране на волан
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Re: Претапициране на волан
Аз бях в този филм преди 4 месеца...голям провал.
Отидох при много точен майстор, много отдавна в бранша. Хвалби, и т.н. Направи ми го с "най-добрата кожа", според него супер. Аз съм тотално разочарован и съжалявам, че не отидох при момчетата в Дианабад.
Какво стана - кожата е много тъмно сива, не е черна има вид на ударена със щампа. За мен е изкуствена, според майстора абсурд. Не ме кефи. Отделно, почна да пука горе, т.е. май се отлепи нещо вътре. С други думи скоро трябва да го правя пак, този път при по-добри. 100 лв. за нищо:(
Отидох при много точен майстор, много отдавна в бранша. Хвалби, и т.н. Направи ми го с "най-добрата кожа", според него супер. Аз съм тотално разочарован и съжалявам, че не отидох при момчетата в Дианабад.
Какво стана - кожата е много тъмно сива, не е черна има вид на ударена със щампа. За мен е изкуствена, според майстора абсурд. Не ме кефи. Отделно, почна да пука горе, т.е. май се отлепи нещо вътре. С други думи скоро трябва да го правя пак, този път при по-добри. 100 лв. за нищо:(
- sigman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 96г 520i M52 Б20
Kala написа:Аз бях в този филм преди 4 месеца...голям провал.
Затова е по добре да се ходи при проверени майстори,а те не са много!Иначе е възможно икономия ор 20,30 лв да ни излезе на носа!
Bayerische Motoren Werke
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Kala написа:Аз бях в този филм преди 4 месеца...голям провал.
Това с цвета мисля е нормално, след няколко месеца кожата потъмнява и става баш черна, въпреки че на нови коли не ми е правило впечатление да е така.

Да не звучи като реклама, но съм тапицирал три волана и разни дреболии при братята от Дианабад, като първия беше преди 3-4 години. Направиха го супер, с някаква доста фина кожа, само дето наистина беше сива в началото. След като покарах няколко месеца кожата улегна и заспа все едно е фабричен. Същото и с втория, даже той беше с М конци. За съжаление този, който въртя в момента, го направиха с малко по-груба/едра кожа, която и на мен ми седи малко като изкуствена, но с времето се поизглажда и става по-добре. От гледна точка на изработка нямам забележки, но и нямам база за сравнение с други майстори.
За мен изводът е, че където и да ходите е хубаво да помолите да ви покажат кожата предварително и да прецените дали ви харесва.

- sigman
- кандидат ентусиаст
-
Хубаво е всеки да споделя от кои майстори е доволен,за да може този който не е наясно да не се лута като обран евреин ,и накрая да остане недоволен .Става въпрос за всякакъв вид майстори и услуги.
Така си мисля аз де.
Така си мисля аз де.
Bayerische Motoren Werke
- tcf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 AC Schnitzer CLS / W140
Имам едно запитване. Преди около месец си смених волана с М-ков, взех го в много добро състояние, претапициран направо кукличка. Проблема е обаче че като го е претапицирал предишния собственик го е направил с черни конци а не с М-кови. Не е болка за умиране но ми се ще като е гарга да е рошава. Въпроса ми е :Някой от вас имал ли е такъв случай само да си смени конците и ако да къде и за колко?
"I'm an artist. You give me a fucking tuba, I'll get you something out of it."

- MegaByte
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i/99г.
Здравейте, колеги, за тези от вас, които са в Благоевград и желаят да намерят тапицер днес отнесох волана ми на човека, намира се срещу НХГ-то, уличката срещу него като пресечеш платното "Д-р Вл. Бъчваров" се казва улицата къщата със сивите решетки, утре ще е готов, така че ще кача снимки.
Гледам наляво - няма никой, поглеждам надясно - идват още

- MegaByte
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i/99г.
Ако все още някой се интересува за Благоевград, ето снимки:
Струваше ми 120 лева и отне 1 ден. Усеща се перфектно и изглежда уникално.
http://prikachi.com/images/748/6895748E.jpg
http://prikachi.com/images/749/6895749H.jpg
http://prikachi.com/images/750/6895750B.jpg
Струваше ми 120 лева и отне 1 ден. Усеща се перфектно и изглежда уникално.
http://prikachi.com/images/748/6895748E.jpg
http://prikachi.com/images/749/6895749H.jpg
http://prikachi.com/images/750/6895750B.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Гледам наляво - няма никой, поглеждам надясно - идват още

- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Днес занесох волана и маншончето за скорости до братята в Дианабад, и ми ги направиха за 5 часа
Ето снимки на крайният продукт:

- cerber_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: на 1.20 лв/л нафта :(
- Детайли за колата: италианка на реални 120 000 км.
За бутоните - преди 2 месеца пратих на едно момче в Дупница пластмасите около климатроника и ЦД-то, направи ги като нови. Каза, че възстановява и бутони, но не съм го пробвал за това все още. За двете пластмаси ми взе 30 лв по спомен.
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is
Някой може ли да каже кой тапицер в София може да направи волан като на снимката. До сега съм виждал изработка на няколко тапицера и при всички става с гънки,а искам да стане идеално гладък, както на снимката. Дори и да платя повече държа на качеството.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
- ivailo0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA M-Tech ///M-Pack
Колеги да използвам темата да попитам, някои да възстановява изтрити копчета по мултиволата, пластмаси и т.н
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
- ivailo0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA M-Tech ///M-Pack
Благодаря колега, ще се свържа с момчето.
- sigman
- кандидат ентусиаст
-
zzvvmm написа:Някой може ли да каже кой тапицер в София може да направи волан като на снимката. До сега съм виждал изработка на няколко тапицера и при всички става с гънки,а искам да стане идеално гладък, както на снимката. Дори и да платя повече държа на качеството.
ТАЗИ кожа на този м техник волана няма нищо общо с ОРИГИНАЛНИЯ ВИД на волана!
Bayerische Motoren Werke