Изкарване на 3.5мм аудио жак?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 11 Юни 2009, 10:55

На мен ми работи и касетката и мп3-то. Като слушам мп3 в касетофона слагам една адапторна касетка с изрязано кабелче да закъгва само.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ето как става

Мнение от boby29 » 11 Юни 2009, 12:48

spirit_24 написа:хора аз как да кача снимките да го видите на кои точки се запояжа кабела и на този модел не се връзват кондензатори просто тази интегрална схема CXA2510AQкато дръпните pdf-a ще видите че на 7 и 24 крак там трябва да запоите L i R и масата към корпус и това е има едно клуче на механиката на касетофона едната писта се прекъсва и кастофона работи и радиото се превключва и всичко си е перфектно :)

Ами например в www.imageshack.us
и после копирай линковете тук... За постването на снимки директно тук и аз не съм много наясно, но първия метод работи ;)
Очакваме ги с нетърпение :) :clap:
Отивам да пусна поялника да загрява... :D
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: ето как става

Мнение от Ivo_Borisov » 11 Юни 2009, 14:03

spirit_24 написа:хора аз как да кача снимките да го видите на кои точки се запояжа кабела и на този модел не се връзват кондензатори просто тази интегрална схема CXA2510AQкато дръпните pdf-a ще видите че на 7 и 24 крак там трябва да запоите L i R и масата към корпус и това е има едно клуче на механиката на касетофона едната писта се прекъсва и кастофона работи и радиото се превключва и всичко си е перфектно :)

Колега ако пък се затрудняваш да качиш снимките прати ги мен или колегата Боби29 и ще ги качим.Хайде че нямам търпение и аз :) Поздрави!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 13 Юни 2009, 17:05

Колега, дай ако искаш снимките тук bobo79@mail.bg и ще се погрижа да бъдат налични за всички, които се интересуват от тях... ;)
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

Потребител
Аватар

ето как става

Мнение от spirit_24 » 14 Юни 2009, 12:28

Пратих ти ги ако имате някакви въпросчета с удоволствие ще отговоря на тях :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 16 Юни 2009, 12:59

Благодаря, извинявайте за закъснението, но два дни не можах да смогна да се докопам до комп... :uups:
Та направо на въпроса - това е линка

http://img150.imageshack.us/gal.php?g=0 ... 24x768.jpg

може да се ползва и този

http://yfrog.com/46090620093001024x768jx

Снимките са 4 броя. При чукване на линка си излизат в галерия и мисля че не би трябвало да има проблем с отварянето. При даден имейл на лично съобщение тук бих могъл и да ги пращам по имейлите, вероятно някой би могъл да ги качи и директно тук, аз не съм много наясно с нещата :|
Успех на всички :D
- Каква яка графика!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 16 Юни 2009, 16:12

Аз съм готов колеги :D Вади си перфектно качество.Единствено не знаех къде да окъся механиката на касетофона,та сложих една празна касетка да върти.Ако някой иска да пита нещо да заповяда 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 17 Юни 2009, 15:36

Проблем! С бизнес РДС съм, обаче "карантиите" на моя нямат нищо общо с показаните дотук на снимки в темата...
Ето това представлява моят отвътре -

http://img44.imageshack.us/gal.php?g=dsc01446e.jpg
това е друг линк на същите снимки:
http://yfrog.com/18dsc01446ejx

Помагайте, а ако има някой от Сф, който знае къде и как да го пипне срещу заплащане разбира се, направо да се обажда че му се пренадах нещо вече че ще стане нещо от тая работа... :(
Опитах се на тези снимки де що има кабели по него да ги снимам, ако има нужда от допълнителни снимки не е проблем... :roll:
- Каква яка графика!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 17 Юни 2009, 16:06

Ето ви ги снимките колеги :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 17 Юни 2009, 16:09

boby29 написа:Проблем! С бизнес РДС съм, обаче "карантиите" на моя нямат нищо общо с показаните дотук на снимки в темата...
Ето това представлява моят отвътре -

http://img44.imageshack.us/gal.php?g=dsc01446e.jpg
това е друг линк на същите снимки:
http://yfrog.com/18dsc01446ejx

Помагайте, а ако има някой от Сф, който знае къде и как да го пипне срещу заплащане разбира се, направо да се обажда че му се пренадах нещо вече че ще стане нещо от тая работа... :(
Опитах се на тези снимки де що има кабели по него да ги снимам, ако има нужда от допълнителни снимки не е проблем... :roll:

Колега твоето наистина е доста по различно :roll: На мен ми е същото като на колегата spirit_24
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e39 tds

Мнение от jelezar 70 » 18 Юни 2009, 13:16

Направих процедурата по така дълго очакваните снимки - благодарско на колегите , които ги направиха и качиха . Моят е BMW Business RDS с IRIS - свири чудесно :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 20 Юни 2009, 17:00

Колеги имам следния проблем.От ляво колоните ми свирят много тихо,това само като включа МР3-то.На радио или СД няма проблем.На какво може да се дължи?Дали не съм запоил където трябва единия кабел?Или кабела ли нещо да е дефектен?Някакви идеи?Иначе отдясно свирят перфектно :help:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 20 Юни 2009, 22:12

Може да бъде студена спойка... :roll: Ако е скъсан кабела няма да се чува нищо на съответния канал, а ако опира на маса тогава се чува бучене. Презапой левия канал отново и виж какво ще стане, ако е пак така размени местата на левия и десния, ако изчезнат десните значи е от кабела...
В момента се сещам друго нещо, ако плейваш от ФМ трансмитер е ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНО единият негов канал да е изгорял, на мен този номер ми се беше случвал. Ако имаш възможност опитай с друг или смени каналите на жака, който идва ОТ МР3 плейъра, че така поне нищо не се разглобява... ;)
Дано съм помогнал, ако има нещо неясно - на лично ;)
- Каква яка графика!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Мнение от karo_1 » 21 Юни 2009, 23:48

Здравейте колеги, няма ли човек тук, който да каже аз ги правя тези 3,5 мм изходи и да пращаме касетофоните на него, срещу съответното заплащане разбира се.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 540IA m62b44 e36 320i m50b20
Мечтае да кара: m1

касетофон

Мнение от bulletspeed » 22 Юни 2009, 1:04

Здравейте колеги, ако може някой да покаже точно със снимки как се маха този касетофон(реверс рдс) защото аз си скъсах нервичките а той неще и неще да излезе. следвам инструкциите и пак не иска. пъхам шестограм т10 обаче той влиза до някаде защото има нещо като желязце което го спира пробвах и него да го мрадна на някаде. моляви помагайте мерси предварително.
Педала до края и душата в рая :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E39