Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Колко са верни твърденията, че автоматичните скоростни при дизелите на Е39 изкарват 200 000 км и посл са за смяна?
Глупакът има голямо предимство пред образования човек: той винаги е доволен от себе си.
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
Освен гореспоменатите минуси, обърни внимание и на самите снимки. Размазани с ниско качество и не показват обективно цялата кола. Несериозно е подходил към обявата. Прави си изводите.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Sent from my A0001 using Tapatalk
SHARK-а му е майката!!!
- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Няма изобщо за какво да се коментира тази кола.
Продава се още от времето когато продавах на бащата 39ката , повече от 8 месеца !
Тогава се обновяваше всеки ден обявата и цената беше мисля че около 1000 лв нагоре
Продава се още от времето когато продавах на бащата 39ката , повече от 8 месеца !
Тогава се обновяваше всеки ден обявата и цената беше мисля че около 1000 лв нагоре

- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Powerslide написа:Няма изобщо за какво да се коментира тази кола.
Най-малкото, което можеше да направи е да си смени волана, че на нищо не прилича. Несериозно е, тези волани са под 100 лв.
- spraggabenz
- Потребител
-
- Кара: e 38
А фейслифт ли е?
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
Не е фейслифт фаровете са допълнително монтирани както и стоповете и имитират фейсовите - реплика
- Vacheto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520/540
- Мечтае да кара: Е39
За 5000 лв толкова! Няма как да е читава колата, поне според мен.

- spraggabenz
- Потребител
-
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Здравейте, колеги, от известно време заглеждам е39- тките. Първоначално си меслех за е90, но след четене във форума се оказа че са доста капризни и една читава е39 от последните ще е в пъти по- кола.
Прави ми впечатление, че в нашите сайтове няма хубави екземпляри 2,5 и 3,0 бензин с м пакет, а са само дизели.
Някой да си продава лачената петичка или да може да внесе такава?
Прави ми впечатление, че в нашите сайтове няма хубави екземпляри 2,5 и 3,0 бензин с м пакет, а са само дизели.
Някой да си продава лачената петичка или да може да внесе такава?
- Vacheto
- кандидат ентусиаст
-
Най-добре е да си вкараш една кола. Питай в някоя автокъща дали няма да ти докарат кола по твой избор. Скоро един приятел така си взе кола от Австрия.

Vacheto написа:Най-добре е да си вкараш една кола. Питай в някоя автокъща дали няма да ти докарат кола по твой избор. Скоро един приятел така си взе кола от Австрия.
И какво му е по-добрето, да платиш кола дето си виждал само на снимки без дори да си се качвал. 100 пъти е по-добре да вземе кола от часно лице гледана, само дето хубави е39 особенно бензин рядко излизат и си трябва чакане.
- spraggabenz
- Потребител
-
то аз от 5 ца се отказах по добре пак да си купя е38 ама избора не е много голям на в8 бензин
- Vacheto
- кандидат ентусиаст
-
И какво му е по-добрето, да платиш кола дето си виждал само на снимки без дори да си се качвал. 100 пъти е по-добре да вземе кола от часно лице гледана, само дето хубави е39 особенно бензин рядко излизат и си трябва чакане.
Лични наблюдения. От известно време се оглеждам за хубава Е39-ка до към 10000 лева и нищо. Имаше един-два V8-ка, но за по 13000 лева. За тези пари можеш и в Германия да намериш читава кола. Аз бих си вкарал колата от там, поне няма да е дроб от долу и с криви джанти. Купуването на кола от българска автокъща/морга за мен не е вавриант в никакъв случай! Всеки сам си решава колко ще чака и колко му се дава за хубава кола. Дори взех да заглеждам W211 Мерцедес Е, гледам им цените паднали доволно.

Здравейте, колеги от извесно време разглеждам е39-ките, с 3-литров дизелов двигател ръчка и забелязах, че има две разновидности: 184кс. и 193кс.
Ще се радвам да споделите, вашите мнения и впечатления, както и кой е по-добрия и здрав вариант.
Благодаря предварително!
Ще се радвам да споделите, вашите мнения и впечатления, както и кой е по-добрия и здрав вариант.
Благодаря предварително!
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Pooxy написа:Здравейте, колеги от извесно време разглеждам е39-ките, с 3-литров дизелов двигател ръчка и забелязах, че има две разновидности: 184кс. и 193кс.
Благодаря предварително!
184 преди фейслифт
193 фейслифт
лично за мен който екземпляр намериш в по добро състояние

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!