Как да ползвам печката, ако имам разбира се
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 02
Re: Как да ползвам печката, ако имам разбира се
Ако си работи нормално не виждам смисъл да се притеснявате... А при мен нещо интересно става откакто отключих печката.На моменти не тръгва заедно с колата,а температурата е под 7 градуса и тупкането не спира на 70,а на 82 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- The 5th element
- Арабиата
-
Трябва да ходя някъде да се погледне,,,няма никой при мен,,,, 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- ikatam
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: bmw e60 xd
Здравейте на всички знаещи, имам един въпрос към вас, бушон 47 за печката ли е ? И къде се намира?
Предварително благодаря.
Предварително благодаря.
- F1L
- Потребител
-
- Кара: E39 530D 193 к.с.
- Мечтае да кара: Със здраве
Re: как да ползвам печката ако имам разбирасе
nightdriver написа:Ivo_Borisov написа:В НАЙСИКАР Пловдив едната помпа е към 150 а другата към 250 лв.Обаче не ми казаха коя точно е за моя модел,от компа ми ги показаха.Ще я сменям!Предполагам че помпата за рест-а и печката е една и съща.Така ще оправя 2 неща с един ремонт.Дано да е от нея!
52 евро е водната и около 60 евро е нафтовата помпа в немския ebay... и дано да е това, защото колегата мачкатор говори за някакъв процесор, които ако е свършил, няма оправяне - ново вебасто![]()
А сега колеги да попитам, някой може ли да ми каже на тези снимки, кой е бушона на печката от ляво на дясно , и също така и на описанието ?
питам, защото нещо няма връзка между описанието и бушоните?
ще правя една процедура и ако стане ще пиша
мерси
Не знам къде се намират тези бушони, но преди малко попаднах на този пост. Бушон 47 (20А) е за печката.
- dak
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D 184 кс. седан
Mamar4o написа:Ако си работи нормално не виждам смисъл да се притеснявате... А при мен нещо интересно става откакто отключих печката.На моменти не тръгва заедно с колата,а температурата е под 7 градуса и тупкането не спира на 70,а на 82
Работи до 82 защото си пуснал климатроника да те топли

- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 02
Re: как да ползвам печката ако имам разбирасе
F1L написа:nightdriver написа:Ivo_Borisov написа:В НАЙСИКАР Пловдив едната помпа е към 150 а другата към 250 лв.Обаче не ми казаха коя точно е за моя модел,от компа ми ги показаха.Ще я сменям!Предполагам че помпата за рест-а и печката е една и съща.Така ще оправя 2 неща с един ремонт.Дано да е от нея!
52 евро е водната и около 60 евро е нафтовата помпа в немския ebay... и дано да е това, защото колегата мачкатор говори за някакъв процесор, които ако е свършил, няма оправяне - ново вебасто![]()
А сега колеги да попитам, някой може ли да ми каже на тези снимки, кой е бушона на печката от ляво на дясно , и също така и на описанието ?
питам, защото нещо няма връзка между описанието и бушоните?
ще правя една процедура и ако стане ще пиша
мерси
Не знам къде се намират тези бушони, но преди малко попаднах на този пост. Бушон 47 (20А) е за печката.
От ляво на дясно 2рия.1вия е 46-ти и е празен

dak написа:Mamar4o написа:Ако си работи нормално не виждам смисъл да се притеснявате... А при мен нещо интересно става откакто отключих печката.На моменти не тръгва заедно с колата,а температурата е под 7 градуса и тупкането не спира на 70,а на 82
Работи до 82 защото си пуснал климатроника да те топлии при мен е така !
хаха благодаря ти колега не знаех

- fissikela
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 525d Touring
- Мечтае да кара: Сред колегиални шофьори
- Детайли за колата: М пакет
Да попитам ,редно ли е да работи при положение колата вече е загряла и е каран поне 15км?
Когато изключа колата ,се чува нещо като обдухване и за около 10 секунди (докато се оправя инизляза от нея) спира...чува се и от вън.
Когато изключа колата ,се чува нещо като обдухване и за около 10 секунди (докато се оправя инизляза от нея) спира...чува се и от вън.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Зависи от температурата на мотора без значение колко е карана.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- smeltera
- Потребител
-
- Кара: BMW Е70 35sd
- Мечтае да кара: x5 m50d
- Детайли за колата: много хубава,много гиздава
Колеги, датчика за външната температура ми се ебава, показва с 6-7 градуса повече,оказва ли това влияние върху работата на печката.И евентуално какъв може да е проблема да не показва правилно.Смених 2 втора употреба и все същото? П.П. Купих нов и нещата се оправиха.
- dak
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D 184 кс. седан
Аз пък установих , че ако климатроника е изключен печката не бачка при каквато и да е външна температура
направих и ресет с бушона но няма ефект. По принцип той си е постоянно включен и до сега не съм разбрал , че има такава зависимост 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
А някой може ли да ми каже дали може печката да работи на кола със касетка и как се включва?
Колата има печка със сигурност.
Колата има печка със сигурност.
- The 5th element
- Арабиата
-
Някой колега от София ,,,,да хвърли едно око,,,,ще съм благодарен? Почвам да се чудя-има ли вариант,при който печката да подпомага парното,,,,
,защото колата е БЕЗ навигацията,но пък парното е трепач добро и на моменти имам чувството,че вкарва допълнително топло,,като на някакви вълни,,,,сутрин обаче няма никакво включване и предварително заграване,което би трябвало да е като идея,,,,,,и въобще,,,,,някой да каже нещо,че толкова страници изписано и нищо конкретно,,,,или пък аз съм изтрещал и изтъпял и пиша някакви тъпотии,,,????

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- meti_vd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Колеги задължително ли е когато печката работи да тупка.
Чува се,че работи даже и духа топло от ауспуха,но със сигурност не тупка.Колата загрява сравнително бързо,или поне тъка си мисля:)
Kъде и какво да гледам в INPA за да разбера дали работи?
Чува се,че работи даже и духа топло от ауспуха,но със сигурност не тупка.Колата загрява сравнително бързо,или поне тъка си мисля:)
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
meti_vd написа:Колеги задължително ли е когато печката работи да тупка.
Мойта също не тупка, но през ауспуха духа горещ въздух. Загрява до около 70градуса за 5-7мин при 0 градуса. На 1-2-рата минута почва да духа топло от парното.