Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Bavarcho написа:баце за 600 - 700 евра фейс 39-ка и без половината интериор ще я взема, ти за чейджъра ми говориш. от известо време ти гледам коментарите по разни теми, малко се поизхвърляш като сещаш се какво на песък![]()
миналата седмица на 5500лв 520 фейс за няколко часа на обява ме изядоха двама едновременно да го гледат и едни тръгнали на път, то вярно че беше перфектно на 140к км. ама все пак..
Ами баце, нз така ми каза, не ми е показвал нищо черно на бяло...Според мен може и да е вярно...Сметката 700евро-колата, внос едно друго станаха 2500 някъде, после за да тръгне още толкова минимум, да поопоправи интериора още 500-1000.

- vprokopieff
- Потребител
-
- Кара: е39 М52B20
kurchoo написа:За това някви мнения : http://www.cars.bg/c1516365
От много време оглеждам както в нета, така и на живо е39, за тези пари и с газ е доста съмнителна работата при положение че газта срува 1000лв., значи я взимаш за 2.5 все едно... би си заслужавяло ако собственика се навие поне една диагностика да и направите и моторчето да се види как е с компресията на цилиндрите на студен двигател...(все пак само при споменаването на последните две ще добиеш мнооого голяма представа за колата по реакцията на продавача).
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
vprokopieff написа:kurchoo написа:За това някви мнения : http://www.cars.bg/c1516365
От много време оглеждам както в нета, така и на живо е39, за тези пари и с газ е доста съмнителна работата при положение че газта срува 1000лв., значи я взимаш за 2.5 все едно... би си заслужавяло ако собственика се навие поне една диагностика да и направите и моторчето да се види как е с компресията на цилиндрите на студен двигател...(все пак само при споменаването на последните две ще добиеш мнооого голяма представа за колата по реакцията на продавача).
Ти колко искаш да струва този кошер...с базово оборудване?
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Здравейте.
Проблем ли е да кача тук линк към моя обява за продажба на Е39-ка за да ми кажете мненията си,защото за 10-тина дни няма и едно обаждане
Целта не е реклама,просто ми е интересно какво говорят снимките и обявата като цяло.
Ако модератор реши,че нарушавам правилата да изтрие мнението
http://www.mobile.bg/11454330156219702
Проблем ли е да кача тук линк към моя обява за продажба на Е39-ка за да ми кажете мненията си,защото за 10-тина дни няма и едно обаждане

Целта не е реклама,просто ми е интересно какво говорят снимките и обявата като цяло.
Ако модератор реши,че нарушавам правилата да изтрие мнението

- ivailo0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA M-Tech ///M-Pack
Аз мисля, че е заради цената. 525д преди фейс без екстри почти е малко висока. Разгледай другите обяви и ще добиеш представа за пазара. Мое мнение 
Sent from my HTC One using Tapatalk

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
ivailo0 написа:Аз мисля, че е заради цената. 525д преди фейс без екстри почти е малко висока. Разгледай другите обяви и ще добиеш представа за пазара. Мое мнение

Екстри се добавят лесно.Но да съживиш мъртвец е невъзможно,а 90% от 39-ките на пазара сега са пълни гробове.Другите 10% са 8500лв и нагоре.
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Може би наистина може малко да намалиш парите,макар че всеки си оценява по достойнство,,,а и всеки се пазари,,,,The 5th element написа:(bubsa) написа:Здравейте.
Проблем ли е да кача тук линк към моя обява за продажба на Е39-ка за да ми кажете мненията си,защото за 10-тина дни няма и едно обаждане![]()
Ако модератор реши,че нарушавам правилата да изтрие мнението![]()
Идеална си е колата,колегаПоддръж я,ще излезе клиент!
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
Не бързай с намалянето на цената, все пак някой може да я оцени заради техническото състояние не заради екстрите. Изчакай един месец и намаляй лека полека
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
bigdady написа:Не бързай с намалянето на цената, все пак някой може да я оцени заради техническото състояние не заради екстрите. Изчакай един месец и намаляй лека полека
Аз намам зор да я продавам.Просто ми се кара 540 или 740.Цената е ясни,че ще има коментар,но ме интересува какво си казва човек като погледне обявата.Дали "тоя луд ли е за тоя кош толко пари" или "става ама е постна" и т.н.
(bubsa) написа:bigdady написа:Не бързай с намалянето на цената, все пак някой може да я оцени заради техническото състояние не заради екстрите. Изчакай един месец и намаляй лека полека
Аз намам зор да я продавам.Просто ми се кара 540 или 740.Цената е ясни,че ще има коментар,но ме интересува какво си казва човек като погледне обявата.Дали "тоя луд ли е за тоя кош толко пари" или "става ама е постна" и т.н.
Ако трябва да поразсъждавам, мен ми е малко странна, защотото хората които търсят комон рейл очакват файслифт, а тези който са се премирили с тдс-а(преди фейса) пък очакват да минат тънко(под 5 бона).
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
bioz написа:(bubsa) написа:bigdady написа:Не бързай с намалянето на цената, все пак някой може да я оцени заради техническото състояние не заради екстрите. Изчакай един месец и намаляй лека полека
Ако трябва да поразсъждавам, мен ми е малко странна, защотото хората които търсят комон рейл очакват файслифт, а тези който са се премирили с тдс-а(преди фейса) пък очакват да минат тънко(под 5 бона).
само дето и тази е " кОмОн рейл "

/едит: мойто лично мнение е че колата е свежа и изглежда добре , вярно няма да си гъзар с М пакет но пък ще караш

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Изобщо не мисли да сваляш цената. Много е вероятно първия, който дойде да я гледа да я вземе и да бие гъза У тавана от кеф, че е взел технически изправна кола (оатанал с впечатление, че не щадиш средства за подръжка и колата е отлична). Успех с продажбата
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Благодаря ви за мненията
Ще оставя така обявата пък каквото стане.Исках да я дам на жената да я кара,но след няколко дни ходене на работа каза,че и е голяма и ще си кара пунтото
Иначе беше перфектния вариант да си я оставя,а в същото време аз да карам каквото ми е на сърце.

Колега аз точно така направих, взех 530ката в стоков вид и идеално техническо състояние ,и всички ми казваха ,че за тези пари може да се вземе фейслифт и т.н .
След това си я направих на вид . Важно е състоянието на колата ,а не едни брони и фарове които,ако нямаш гараж вече даже са минус .
След това си я направих на вид . Важно е състоянието на колата ,а не едни брони и фарове които,ако нямаш гараж вече даже са минус .