какво не харесвате на е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: какво не харесвате на е39
Не ми харесва, че когато навън и в купето е много горещо, климатроникът започва момента да духа на max топъл въздух, докато заработи нормално. Освен това климатроникът/парното няма копче за изключване и трябва да натискаш едно копче 10 пъти, за да се икзлючи.
Освен това бих казал, че сензорът за дъжд не е особено акуратен и чистачките не работят достатъчно добре при силен дъжд.
Освен това бих казал, че сензорът за дъжд не е особено акуратен и чистачките не работят достатъчно добре при силен дъжд.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Пепелника само не харесвам.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Sum_ написа:Не ми харесва, че когато навън и в купето е много горещо, климатроникът започва момента да духа на max топъл въздух, докато заработи нормално. Освен това климатроникът/парното няма копче за изключване и трябва да натискаш едно копче 10 пъти, за да се икзлючи.
По спомен можеш да задържиш копчето и климатика да се изключи, без да го натискаш 10 пъти.
А относно сензора за дъжд и чистачките, и аз така мислех докато не сменихме предното стъкло с ОЕМ такова от Дару. И направо забравих за лоста за чистачките, постоянно си седеше на сензор и в най-големия и в най-рехавия дъжд всичко беше супер. Аз това го отдавам на това че стъклата са ни стари и очукани от камъчета и бъзикат сензора (трябва му повече вода за да реагира адекватно)
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Колеги не сам сигорен в мен ли е проблема или ... аз ли сядам някак си или от колонките на панорамния прозорец като завиавам и от тях имам много голямо мъртво петно.Само това не ми харесва в е39 но както казвам не сам сигорен дали аз не сядам някак си или наистина са по големи или наклона им идва малко по-така.
Моля споделете впечатления
Моля споделете впечатления

Колеги извинете , но единственото нещо което не харесвам на Е39 е че, не съм я купил по рано.Негативите които споменавате ако бъдат приложени към друга марка ще ви се сторят катастрофални.Бъдете реалисти говориме за Е 39 1995/2003 , вие през 2014 какво искате, не пишете глупости, бъдете реалисти.Ако някой ми предложи по добра аналогична алтернатива да каже./530DA TOURING 2001/
- mermenkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d e39
Повечето коментари са свързани или с не качествена поддръжка или с цена на консумативи което според мен разводнява темата.
Един от основните минуси за мен са некачествените спирачки.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- advokata25
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39/525DA/03
Спирачките ги бива. За тая голяма и тежка кола, добре си спират. 

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
advokata25 написа:Спирачките ги бива. За тая голяма и тежка кола, добре си спират.
Да ако си с М5

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Спирачките на Е39 взех да ги псувам когато минах от тдс на д.
tds-ката спираше осезаемо по-добре. common rail-a дори и след смяна на дискове и накладки, казанче и спирачна течност, пак спираше по-зле.
tds-ката спираше осезаемо по-добре. common rail-a дори и след смяна на дискове и накладки, казанче и спирачна течност, пак спираше по-зле.

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Мисля, че Е39 са тежки коли като цяло. С тези двигатели, някое по леко купе, щеше да лети сигурно. Но това сигурно пък говори за солидност, устойчивост, сигурност.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- spec-V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
- Детайли за колата: ...E36 M50 B20
E36 M52 B20
E39 M57 D25
E46 coupe M57 D30
Е39 M57 D30
E46 coupe M52 B28TU
Е91 N43B20A
E46 coupe M54B30 SMG II
F31 Touring N47D20C
mermenkov написа:Повечето коментари са свързани или с не качествена поддръжка или с цена на консумативи което според мен разводнява темата.
Съгласен

По този повод преминах на 324 мм

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Мен много ме дразни, като натисна копчето за подгрев на задният джам и парното тръгва на макс . Не виждам каква е логиката
Иначе като цяло съм доволен 

- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
m.dimitrov1992 написа:Мен много ме дразни, като натисна копчето за подгрев на задният джам и парното тръгва на макс . Не виждам каква е логикатаИначе като цяло съм доволен
Ха сега и таз добра... Нещо май ме стягаш, май само при теб е тази екстра...