Акумулатор за дизел-след 2 год.употреба?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- tiho_madjarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325Ci
- Мечтае да кара: М5
Re: Акумулатор за дизел-след 2 год.употреба?
ZXZ са български,правят ги в Монтана
Аз си взех миналата седмица такъв 100 Аh s 820A стартов ток, с 2 години гаранция,ще видим колко ще издържи.

- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Монбат ми е издържал 6 години на дизелов автомобил, което за български акумулатор и за времето което изкара си оправда парите от всякъде. Оригиналния на БМВ ми изкара 8 години.
- Vozi_boro
- Потребител
-
- Кара: 525tds
Zxz са си чисто китайски и са марка на евро 07. Иначе досега никой не се оплакал от тях. 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
В момента (около 6 месеца) на Е39 TDS карам някакъв полски или чешки (не съм сигурен за страната производител), марката е STERN, 92аh, 800 пусков ток - колата пали от раз както топла, така и студена. 2 години пълна гаранция, като момчетата казаха, че ако даде дефект в тези 2 години и при изправна кола в момента на дефекта, директно ми дават нов. Сега и на аудито на баща ми сложих такъв (ползвам отстъпка до 100лв на акумулатор с някаква членска карта и цените им са смешни + безплатна доставка и монтаж за София, някакъв нов интернет магазин само за акумулатори, който го интересува да пише на ЛС да му дам линк
)
Иначе много доволен съм от марката Midac, италиански са, преди време ги предлагаше Руди 96 - в момента мисля, че нямат представител за България. Купувал съм два такива, като и двата са на повече от 5 години в момента и продължават да работят - дозареждане не им е нужно, закачам на колата и има ток да утрепа някой циганин

Иначе много доволен съм от марката Midac, италиански са, преди време ги предлагаше Руди 96 - в момента мисля, че нямат представител за България. Купувал съм два такива, като и двата са на повече от 5 години в момента и продължават да работят - дозареждане не им е нужно, закачам на колата и има ток да утрепа някой циганин

- TERLIKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
- Мечтае да кара: Alpina D5
Eas 960a 100ah единия е на 4 год другия на 3 не сам имал ядове
1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Някой с мотор като моя, ако е удобно и възможно, нека сподели на колко волта му пада акумулаторът при първо палене от скритото меню - някой с по-нов акумулатор...
Иначе по темата - няколко Монбат съм сменил на други коли и карат по макс 4 години. На кола със сходна консумация като е39 съм доволен от Exide Premium - изкара около 7 години...

Иначе по темата - няколко Монбат съм сменил на други коли и карат по макс 4 години. На кола със сходна консумация като е39 съм доволен от Exide Premium - изкара около 7 години...

- hammy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525d touring, е53 Х5 3.0d
Карам с Banner 100Ah от 5 години и половина и за сега не е мръднал.
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5